Луѓе, само мене ми стигна ваква порака од некоја си newgirl1 Или пак на кој прв нашла - на тој пратила. Што е работава?
^ И мене ми пиша пред некое време. Изгледа се работи за многу разочарано девојче па си бара некој за разговор (барем мене така ми стоеше). И што е интересно не го напишала истото туку изменето е, така да веројатно си има проблеми но не знае кому да каже. Или пак ботче.. Се си бива
Секоја чест како одма донесувате одлуки. Јас не видов ништо страшно во пораката, ни навреда, ни спам, ни реклами. Беше само барање на совет. Јас незнам колку сум компетентна да давам совети ги избегнувам, и дадов краток совет и ја насочив кон темата што и е соодветна, можеби таму ќе си ја најде среќата. Не мора одма толку жестоки коментари. Трол не трол, незнам не ни можам да знам, ама не видов ништо лошо во пораката.
Не е работата за донесувањето „одлуки“, но на премногу членови е испратено. Начинот на кој бара помош преку порака е сомнителен. Зарем не би требало да се замисли дека пишува на тотален странец (сметајќи дека пораката е приватна, а темата е јавна со повеќе мислења). Значи, не е поентата за коментарите туку кому му се упатени. Па ако појде до кабинетот со апчиња членот ќе ја носи на душа.
И мене ми пишеше newgirl. Во мислењата пишала еден проблем, а во порака друг. И тоа, огромен текст, цел реферат ми напиша за една минута. Е да бе. Трол.
Па веројатно го копирала... Којзнае, можеби сме Топ 5-6 членко среќнички на кои им пратила.. Јас не и одговорив затоа што ми стоеше сомнителна, па никој не праќа преку ЛП, такви работи.. Како и да е.. веројатно била во многу „алармантна“ ситуација.. Баталете..
Здраво, Испраќам лични пораки, и гледам пиши се испраќаат , тоа значи испратена е или како ? како да знам дали е испратена
Кога стои бројот на испратени пораки до тоа Се испраќаат значи дека пораките се уште не се прочитани. Кога ќе го снема бројот, ќе знаеш дека пораката е прочитана од членот кому си му ја испратила.
Зошто кога ми пракат порака и јас кога и одговарам не и пристигнува на нив, не ми стои ви испратени туку се испраќаат зошто така веке неколку пораки сеупте не се пратени
Кога ќе пратиш порака на некој член, доколку пораката стои во “ се испраќаат“ тоа значи дека пораката која е пратена не е прочитана од членот за кого е наменета истата
Луѓе јас многу сакам/се радувам кога ке отворам фемина и само гледам 1 непрочитана порака,се радувам како мало дете.
Девојки сакав да ве прашам што треба да направам и на кого треба да му се обратам доколку мислам дека некој член ми праќа несоодветни пораки? Благодарам