Да,прочепкај низ форумов,има таква тема мислам,во неа подетално е објаснето како да се испраќаат сликите
Може само слики од интернет, а не и од компјутер. Значи, го копираш линкот и го ставаш меѓу и има слика. А за да биде слика од компјутер треба прво да ја ставиш на интернет, па да го пратиш линкот што ќе го добиеш.
Воведете некое правило за личните пораки, кога некој гњави барем удрете му забрана за лп ако ништо друго. Контрадикторно ми е тоа што машко не смее да досадува по лп, така треба и да биде, ама женски смеат и да празнат фрустрации и да вреѓаат. Еве денес ми се обеси една (со проблеми во развојот изгледа) и не сака да престане, а ниту едно правило тоа не и го забранува. Стварно кога се уклучувам на Фемина не ми се читаат пораки од секакви суштествија.
Потполно се сложувам. Дајте да има некое блокирање за ако некој вреѓа,замара или незнам некоја сосема друга причина. Мислам дека треба да постои такво нешто. Или пак пријавување
Знам јас дека се пријавуваат пораките, туку џабе е, што сакаат можат да ти пишуваат (освен ако не е машко од оние очајните што си бараат пријателки, тогаш ќе го банираат). Затоа барем нека има опции да можеш да блокираш со кого не сакаш да комуницираш. Како што не смее да ги трупа темите со досадни глупости, зошто да смее сандачето мене да ми го трупа? Тоа ми беше поентата.
Пораките стојат во „ се испраќаат“ се додека членот на кого си ја пратила пораката, не ја прочита, откако ќе ја прочита пораката, нема да стои во „ се испраќаат“.
Го пријавив abeajde можеби не требаше ама на форумов не дремам цел ден за да некој си да ми се додворува... Ваквиве личности преку глава ми се дојдена. Некој треба да им рече стоп.
abeajde и мене ми пишуваше летото ама игнорирајте го и ќе престане да ви пишува П.С модераторите и администраторите го читаат ова или беспотреба пишуваме?
Тој abeajde и мене ми пишуваше, прв пат муабет да сме праеле, а втор пат фовет во врска со нешто што прашав во една тема. Незнаев дека вака може да се пријави на некој начин. Не разбирам, зар тука нашол да се додворува. Затоа викам ФОРУМОВ НЕ Е за машки!!!