И мене ми има пишано два пати, ама го игнорирав секако. Тој очигледно форумов го користи за додворување на девојки. Се имам изјаснето и во друга тема дека поради тоа ми пречат машките на форумов, не ја почитуваат неговата намена.
Што значи ако ми пишува "имате -1 непрочитани пораки" одма до знакчето писмо каде обично ми пишува колку непрочитани пораки имам, но зошто сега стои -1.
^ често се појавува...или чекај самото да се изгуби или прати си ЛП сама на себе и со тоа ќе ја снема.
Зошто пораките кои ги испраќам стојат во "се испраќаат" ?! Мислам, како да неможам да ги пратам, неколку дена е ова. Пораките никако не се пренатрупани, редовно ги бришам, така да преголем број моментално не го предизвикува овој проблем.
Ја отвараш пораката и притискаш на икс X, лево од "цитирам" Или, без да ги отвараш, ги маркираш во квадратчето десно од пораката, оние кои сакаш да ги избришеш, ако се повеќе такви и одиш најдолу на страната со пораките, ќе видиш пишува маркирај/демаркирај како важна, кликаш на стрелката и избираш избриши ги маркираните.
Луѓе како да спречиме има многу лажни профили што ми пишуваат безобразни пораки. Е аман више. Последното што ми стигна е од некој Bah безобразна порака боже. Све манијаци и манијаци вади сајтов.
Јас предлагам да се отвори темата "Банирани корисници" и да се среди веќе еднаш таа ситуација, и со тие што имаат по 500 профили, и со тролови и со се.
И мене тој ми пишуваше, ама се во најнормален ред. А имам слушнато дека на другите девојки безобразно пишувал. Ќе треба да пишеме кај некој од модераторите.
Јас не одговарам на него, имаше една девојка ми пишуваше за секс кога сме изгубиле невиност. Уште си стојам на тоа форумот да стане приватен само за регистрирани корисници. Претерано е веќе, неможеш да си пишеш мислење или да побараш совет. Боже сачувај бе, одма ќе ти пишат безобразно во порака.
Таквите пораки веднаш треба да бидат пријавени на извичникот и воопшто да не се одговара на нив!Со манијаци не треба воопшто да се комуницира!
Ако сликата е од Интернет, постапката е иста како за кај мислењата, го копираш линкот и го ставаш меѓу заградите при img. Ако сликата е од твојот компјутер, во лична порака нема таква опција за прикачување. Би можела најпрво да најдеш страна на Интернет каде би можела да ја прикачиш, за да уствари сликата има линк кој потоа ќе можеш да го прикачиш во лична порака. Или евентуално прикачи си ја на Фејсбук (но да не ја гледа никој, за да не дојде до нарушување на приватноста), па така повторно ќе имаш линк од сликата за да го вметнеш во пораката.