Јас сѐ уште не сум запознала некоја така посебна, важна личност. Па чекам мислења од вас.Која личност ви оставила посебен впечаток, дали тоа било така што ви помогнала за нешто, ви дала некој совет или едноставно сте биле компатибилни и сте поминале убаво период заедно?Каде сте се запознале, дали сте сѐ уште во контакт? Тоа може да биде и некоја другарка, или некој што сте го запознале на некое патување,некој со кој сте биле во романтична врска... П.С.Ако е темата дупла или непотребна,слободно во канта
Да! Најдобрата другарка со која се знам 23години. Буквално сме сродни души, јинг јанг. Многу сме некомпатибилно компатибилни, драстика сме во тоа што сакаме, различни катактери, темпераменти али исти вредности. Сме биле тука една за друга со зборови и дела, доволно е тоналит да си чуеме или у очи да се погледнеме и збориме. Збориме буквално секој ден( сеа бар при толку апликации, порано домашен смс и мсн) , и да сме презафатени ќе си пишеме едно те мислам се слушаме после , а се запознавме у паркот пред нашата зграда( у иста зграда живееме тогаш) . Нашиве некако успеаа у исто одд да не запишат и воила за рака се фативме седнавме у првоодделенска клупа а остало е историја. Ептен е прекрасна и посебна личност.
Една бивша пријателка.Толку ме промени на подобро,ме направи она што сум,но откако толку ме повреди, повторно си се вратив на она старото-затворена дома,сама.
Има две личности кои се посебни и ми оставиле посебен впечаток иако со некои постапки ме имаат разочарано.
Ja otvoriv temata deka vidov nema vakva tema pa da spodelime nasi iskustva edni so drugi Dali vie imate licnost koja ste ja sakale/seuste ja sakate bez razlika dali ste veke zaedno ili ne Pricina za vasata razdelba moze i so primer kratok nemora celosno Se nadevam ke imame mislenja na ovaa tema
Мојот прв дечко, мојата прва љубов, моето прво се. Неизмерно многу го сакав. 2 години бевме заедно, од 16 до 18 години. Преголема љубов имавме, ме чуваше, сакаше, пазеше, правеше да се чувствувам најпосебно на свет. Се разделивме на добар начин, по негова иницијатива дека бил млад за толкаво врзување, тешко поднесов, но ја ценев искреноста. Во друга врска сум сега, но таа голема љубов никогаш нема повторно да ја доживеам. Колку би сакала уште еден ден да доживеам со него, да ми рече среќо моја, да ме гледа со тие очи, да ме допре на тој начин. Се е само убав спомен сега. Беше вистинскиот во погрешно време. Многу рано се запознавме.
Mojata ljubov,sekogas vo pametot i srceto,ednas se saka vo zivotot,ednas mozes da bides ona vistinskoto,se so nego,ama ednostavno takov zivotot,ne bilo za da bideme zaedno,te sakam sekogas M
Животот ми константно носи прави луѓе во право време, буквално тоа го мислам за секоја особа - од партнери до личности кои ги имам сретнато на плажа и ми го кажуваат токму она што треба да го слушнам. Се чувствувам чувано од универзумот на тој начин и сите тие особи ми значат ептен и ми се посебни. Имам дури тетоважа посветена за овој мој феномен, во име на сите луѓе кои секогаш доаѓаат со причина кај мене.
Ех, вистинската љубов еднаш се доживува. Ми фали неизмерно и криво ми е што не сме веќе заедно, по моја вина. Три најубаво поминати години од мојот живот, уште те сакам бебе мое
Ух постои Така не сум се чувствувала никогаш. Ама во главата му фалеше. Има девојка, може се подобрил. Ама таква хемија, и љубов имаше, ако не признавам дека сум го сакала.
Никогаш не би си признала на самата себе дека уште го сакам али сега сум пијана и сакам да ја извадам оваа болка од мене. Премногу го сакам. Премногу ми фали. Го барам во сите. После него сите мажи се злобни. Ја памптам последната слика со него, како ме држи зад грб и шетаме доцна навечер. Зима доаѓаше. Исто време како сега. Многу ми е тешко. Али никад нема да се вратам таму, таму кај што ме потсеќа се на него. Сите песни ќе ги пеам само за тебе ... Ее драга драга , да је срече, била би самном али ти се нече...
Мојата порамешна љубов А. Ах.. иако сум мажена, и имам и две дечиња, на него секогаш се сеќавам со насмевка на лицето. Не бевме толку млади и мали, тој завршени студии 23 години, јас 21. Се разделивме двајцата со разговор иако после тоа уште една година комунициравме и редовно се гледавме. За жал мораше да прекине таа врска а и двајцата не сакавме. После тоа се наместија коцките, но веќе беше касно.