1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Личност од интерес (Person Of Interest)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од AlicaInWonderland, 5 декември 2011.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Се работи за тоа како еден научник е еден бивши ЦИА агент работат заедно, нелегално и неофицијално за да откријат случки уште пред да се случат и да спасат нечиј живот

Всушнот научников (Мајкал Емерсон,) после 09/11 креирал машина која ја прати секој човек на планетава и машината според некои параметри известува за опасни ситуации низ Америка, ама оние опасни ситуции од оргомни размери со многу жртви....додека поединечните и мали случаи каде по 2-3 луѓе губат живот ги игнорира зашто е нели тоа премногу работа. Од друга страна агентов има изгубено блиска личност и многу е повреден. Па се здружуваат овие двајца за да работат на оние мали случаи кои машината предвидува дека ќе се случат и на тој начин спасуваат живот, кој инаку владата го смета за небитен.
    Машината цело време им испаќа по некој сошал секјурити намбр и така знаат за кого се работи и каде треба да се случи криминалот.

Се емитува првата сезона и so far so good.

Anyone?

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  2. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    http://www.youtube.com/watch?v=KK4YuIf2cIg

Јас изгледав цели 20 еп и морам да кажам дека си го бива - малку различно од теен и секако мнн мнн слично на она со полиција - корумпираност и решавање на некој невозможни нешта!
    Накратко Има една машина која предвидиува кој е оној /онаа кој/а има опасности по живот!!!
    Перфективна опција за решение е само единствено непофторливата двојка на РИзз и Харолд..
    Топла препорака за серијава ...јас веке навлеков сите околу мене да ја гледаат

3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    И од оваа серија имам гледано неколку епизоди дека секогаш е различна приказна и си викам кога ќе имам време ќе ја гледам понатака. Инаку на мене ми е добра серијава, добар избор на актери во главните улоги и конечно на крајов некако и поинтересна станува серијава. Инаку и оваа серија ќе има втора сезона :)

4. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    за мене интересна е епизодата кога ке биде Картер со големците од БОСС и како му го спасија детето
    Препоракаа од менееее за гледањееее

5. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Почнав да ја следам серијава пред некое време, стигната сум до 14 епизода од прва сезона и баш ми се допаѓа, најпрво дека не е воопшто прозирна односно не знам на крај како ќе заврши а тоа ми е најинтересно.Се нервирам кога само што ќе почне епизодата уште од почетокот го провалувам виновникот, тоа ми се случува со Менталист, првата сезона!Гледам дека наскоро ќе почне и трета сезона па да побрзам со гледање за да ги стигнам на време :lol:

6. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    За оние кои ја гледаат што мислите ке се врати ли по старо со работава ? без КАртер некако не ми е тоа тоа!! Се надевам дека ке се деси нешто позабавно во следната еп и дека Џон ке се врати на старо ...

7. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Како да предосекаше дека ќе се врати :lol: Навистина веќе досадно беше без Џон
    Ми се допадна последната епизода, посебно крајот во Рим, требаше некоја акција да имаат цела епизода низ улиците на Рим.Најомилена ми е Шон која е право освежување на серијава.

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.159
    Допаѓања:
    67.412
    Си фали Картер дефинитивно. Не е тоа тоа некако. Шо не ми се свиѓа баш како лик, не знам зашто, ама ми е малку конфузна. Ако нема емоции како тогаш им држи говори на лѓево, ко на пример во последнава епизода кога и кажа на Џиао да биде мајка? И изгледа како да покажува емоции, а всушност ги нема.
    И слаба им е содржината некако, и ја држеле ќерката и ја присилувале да краде, приказна стара колку времето. Им требаат малку појаки мистерии.

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Јас ја оставив серијава по првата сезона...
    Секоја епизода беше интересна сама по себе ама некако ми немаше некое длабоко дејствие и веќе ми стана монотона. Се мислам дали да ја продожам и да и дадам пак шанса :?:

Има дешавки понаката или пак се сведува на тоа да бркаат некој и овој лепиов да ја среди работата? Има некое друго дејствие кое се проткајува низ повеќе епизоди?

10. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.576
    Ја даваат на Телма, ја гледа ли некој? Доста интересна серија е.

11. pato

pato Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    100
    Предобра серија, јас ја пратам и моментално се емитува 5 и последана сезона.

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
  12. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.576
    Вчера заврши серијава. :( Штета една од најинтересните беше.

13. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Ја завршив првата сезона , имам уште за гледање знаам , интересна е, не е нешто ново, веќе видени се случките, ама навистина ми е интересна. Плус Џон знае како со луѓето, ама и Финч е срце, се труди многу.