Jas sum nova na forumov i sakam da prasam kako da go izvadam losionot od DM Sun Dance zasto voopsto ubavo ne izgleda . Pomos!!!
Здраво девојки читам дека повеќето кои користеле крем/лосион за самопотемнување добиле шари на кожата ќе може ли некој да ми каже некоја добра крема што сте ја користеле и сте немале проблеми. Поздрав !
Има ли финта како ремномерно да се намачкаш одпозади грб,кичма? Читав надобро со латекс ракавица,пробала ли некоја? Го пробала ли некоја лосионов на алверде да сподели искуство?
Има негде кај нас ракавица за нанесување на кремиве? За деновиве ми треба, немам време да чекам од алиекспрес.
Некој што користел сега брзо спреј крема нешто да сподели искуство?Сакам да купам ама не знам кое точно е добро?
До сега најзадоволна сум од Зиаја лосионот во темно кафено. Најмалку мириса од сите останати, а сум ги пробала Зиаја во портокалово, Балеа и Сан денс, така нешто беше и Авон
Го користев спрејот за самопотемнување од ДМ, од Балеа или Алверде беше. Јас сум задоволна, пилинг пред прскање, убава боја имав, сите ми ја пофалија. Помалце флеки прае од креми, тоа дефинитивно. Бар во мојот случај.
Дава видливи резултати по 5 дена редовно користење, не мириса многу лошо, кај мене на некои места се појавија како потемни дамки.... но мислам дека тоа е од неразмномерно нанесување.
Девојки, нешто како прскање како да го наречам спреј за потемнување без проблеми на кожата, искуство со некој предлог, благодарам однапред
Здраво девојки сакам да земам некоја крема за самопотемнување на свадба сум ама фустанот ми е бел горе па не би сакала да остава траги