Пошо не се отворени границиве нели, неам пристап ни до Сефора, нити па ми се чека од бјути беј сто години да ми стигне порачката, читав малце ривјус и овој имаше прилично солидна оценка. За цената уопште не праам муабет, поскапо ми е сет бричеви. Ставам више некое време, задоволна сум скроз! Преубаво мириса, на лето, кокос и секс (ако си доволно среќен да го добиеш). И така
Искрено, све дур не ми остава помаранџести тонови и се вади прелесно, би дала и 500ден за 100мл. Иначе можно е да беше и поефтино, ме замисли малце со постот. Хмм..
Dali samopotemnuvacite moze da se koristaat onaka redovno? Dali mozat da predizvikat steta na kozata? Inace probajte go na Avon, dava bas ubav bronzen ten bez fleki.
Јас сум ептен задоволна од Ziaja subtle bronze. Одамна сакав да го пробам, ама бев скептик за вакви производи, плус дека сум малку смотана и мислев нема да го нанесам како што треба, ама ми испадна супер. Рамномерен тен, не ми остана на облека воопшто, а и после туширање рамномерно излегува, без флеки и слично.
Ne ne losion e. I za lice i telo. Preubav e.... Samo nz dali e dobar da se praktikuva redovno ili steten e za kozata. Ima li nekoj iskustvo?
Преубаво мириса Викендов ке го испробам и ке пишам.Се надевам нема да сум шарена Брзо впива и дава многу природен изглед на кожата.Јас сум задоволна
а имаш некое користено пред тоа за да ни споредиш? и со оглед на тос што се намачка (претпоставувам на цело тело)за колку пати има во тубичето за цело тело?