Прв пат користам,но ми се погоди и не ризикувам да менувам за друго засега.Ако е 100мл,има за повеќе пати бидејќи е доста течно и доволно е малку за убаво да се нанесе
Дали се добива убава боја и колку пати треба мачкање? Лани купив од Нивеа, ама не го добив ефектот шо го сакам.
Еве, сликава е со лош квалитет морав да ја намалам, ама еве отприлика се гледа, ваков златен светло кафеав тен имав од само две нанесувања. И ми издржа цела недела, со туширање си излегуваше постепено. Ептен сум задоволна.
da ima vo zdanec i e 1000denari na insta devojkata e potpisana:airbrush_skopje_tanfastic каков ефект ти даде нивеата? баш сакав да ја земам
Дали некој знае каде може да најдам ракавица за нанесување тен (конкретно мус)? Во ДМ има нешто такво?
Девојки темава е за лосиони за самопотемнување, но јас сакам да прашам дали сте користеле од лосионите за после сончање, за задржување на бојата, да ми препорачате, бидејќи ќе почнам на солариум ама брзо ми паѓа па да пробам да ја "задржам" малку со нешто.
Предложете некое домашно масло/лосион за поцрнување. Ме мрзи Блек Ап да купам Веќе имам фатено малце боја на нозете ама сакам уште.
Имам само кантарионова маст од Дм.Може да помогне тоа или? Да ја оставам на сонце ќе се напраи масло одма
хахахах е не знам, ама ако гориш брзо не е препорачливо..сепак сигурно знаеш дека не е баш здрава варијанта да се печеш без фактор али кокосово, кантарион, па дури и маргарин помагаат за побрзо да потемнеш/изгориш
Не горам уопште.Плус имам веќе малце боја фатено.Фактор не ставам речиси никогаш.Само Black Up. Ај ќе пробам со мастта
Мислам дека можеш тоа да го направиш со најобични ракавици, оние медицински што се. Барем мислам дека така имам гледано онлајн.
хахаха па глупости пола кило треба да стаиш зошо упива чорапот и се си мислам не се мачкам ко шо треба башка исто ко со рака да сум се мачкала, нормално си се протна кремот низ него што ли си мислев јас го извадив и со гола рака се намачкав претходно намачкана со лосион обичен ( на раката) и се истрив после со сода и ништо немам