Здраво девојки дали некоја има користено од овој бренд и дали остава траги? Вака делува многу ветувачки, а иначе имам корестено од дм едно млеко ама од една капка пот или вода одма пушташе боја и од тогаш имам страв да користам
Дали е паметна идејата пред одмор да се намачкам со Зиаја млекото за самопотемнување? Премногу сум бела, дури срам ми е . Да не ми се напраат флеки ради водата, влези излези од море?
Јас ги земав, за разлика од лосионите флеки не ми оставаат, ама сепак и после ексфолијација и се знае да остане малку на деловите кај што се витка како рецки, а јас мачкам додека не се исуши баш заради тоа
Сакам да отидам да ме испрскаат со професионални спрејови во салон за потемнување. Дали некој има да сподели искуство дали траат? И дали имаат негативен ефект врз кожата пошто како што читав на некој начин ја *форсираат* кожата да затемни самата да го смени пигментот.
Девојки ве молам за совет. Сакам да одам на spray tanning за да добијам малку боја за на свадба. Прашањето ми е колку дена пред свадбата да одам? И ако имате салон кој би го препорачале во Скопје?
Девојки што мислите за спреј тен во бјути студио? Некоја искуства? Колку трае, каде има најдобро студио за таа намена во Скопјево и цена? Јас сум многу бела така да, од вакви лосиони спрејчиња ќе бидам парена гарант као зебра Ми предложија еден спреј со добри искуства од пријателка ми кажа као била задоволна премногу од спеејот а има и млеко исто од овој бренд од дм е Sun Dance. Но и нема да можам сама ни на грб да се поминам убаво ни ништо сама живеам едино да барам другарка да ме измачка. Сакам да имам за две нијанси потемен тен а премногу сум бела сиренце. Да пробам ли со спреј од дм или да отидам во некое бјути студио
Леле луѓе го купив мусот на sun а сум премногу бела којзнае каква ќе бидам шарена го пробав на еден дел од напред на бутовите убаво фати само таму каде што ставив но незнам на цело тело што ке биде не сум ситна крупна и висока којзнае дали ќе се дофатам секаде и грбот исто крипи ќе биде ќе ми треба помош!