Да не знаете у кој дм има од спрејовите на sun за самопотемнување? Јас барав во Џевахир дм и во Џамбо веро немаше ниту па од лосионот имаше Зашто ги нема? Уште у капитол да проверам но ми се чини како да не донеле и немаат намера да донесат бидејќи само од маслата донеле не е можно никаде да нема ни од лосионот у моја близина тука нема
Јас купив пред 2 месеци од ДМ. Веројатно не можеш да ги најдеш, затоа прашај некој од вработените. Беа ставени на многу рандом место. И тука има, ама не сум нарачувала од странава: Sunkissed ракавица за нанесување пена за самопотемнување – Glamit.mk Cosmetics
Одлични се! Ги користам веќе 2 години, не оставаат никакви траги од кога ќе се истушираш. https://www.instagram.com/tansation.co/
@thequeen95 @Hisha Девојки видов/прочитав во темата дека вие имате купувано St.Tropez. Па да прашам колку ве чинеше доставата и за колку време пристигнува? Однапред благодарам на одговорите
Никогаш во животот не сум ставала спреј тен и сега сакам да ставам пред одење на свадба. Прашање, колку време стои и дали е океј да ставам еден ден претходно? Кај имате ставано низ Скопје и отприлика колку се движат цените?
@Angie1432 Јас би ти рекла way before свадбата иди и пробај прво пробно, Ем да видиш какво е на ден 1, па и после неколку дена, дали ќе ти се допаднат резулатите, тонот, мирисот. Тоа ми е баш некако сигурно решение. Пред свечености не пробувај ништо по прв пат Барем не лажен тен
Можно е да смрди лосионов? Значи се осеќам и јас некако тешко мириса како на старо. Убаво потемнува сма мирисот катастрофа
Препорачуваат една недела пред настанот, а стои 3-4 недели. Така ми рекоа на едно место што прашував.
Доволно е два дена пред свадба. Јас сум посветла и одбрав посветла нијанса. Бојата се развива во текот на ноќта и следното утро кога ќе се тушираш ќе излезе тој горниот, неприроден слој. Но сепак рацете што се мијат цело време, ќе забележиш може малку дека се тргнала бојата. Добар е спреј тен само за таа една ноќ, после само чекав да си направам убав пилинг на тело И веќе никогаш не би дозволила на лице и врат да ми стави, со шминка ќе си го изедначиш тенот. Од каде е купен и дали уште си задоволна
Да ова е ново пакување од лани го променија , одлично е , се уште сум задоволна. Го купувам од тука https://www.lavieenrose.com.gr/en/category/products/antiliaki-prostasia/ladia-maurismatos Продавнициве ги има низ цела Грција, може да се најде и во Солун ако те носи патот натаму , навистина вреди. Моментално имаат и некој попуст. Јас планирам летово да го поминам со ова , не планирам веќе да се печам како претходно што правев зошто сонцето е навистина штетно.