Немам никаде забележано лосиони за самопотемнување, можда сметаат дека уште е рано за нивна побарувачка
Да да и јас ги гледав, ама незнам, дека не сум пробала многу работи од Авон па страв ми е да не се зезнам
Јас пред 2-3 год земав од орифлем, ЛЕЛЕ женски катастрофа невидена Кога почнав да се шарам се направив како зебра, кај фатило кај нефатило А се опупив од пилинзите претходно што ги правев Од тогаш нема ни да ми текне на тие креми од никоја фирма
Девојки кремите не се лоши од било која фирма ако знаете како да ги нанесете. Ако планирате да нанесувате на цело тело, вклучувајќи го и стомакот ( нели ако се спремате за на одмор да сте со малку боичка) почнете од стапалата па нозете и така нагоре, за да завршите со рацете на овој начин нема да ви се направат флеки на стомакот кога ке се наведнете за да ги намачкате нозете ако сте почнале од горе надоле да се мачкате. И она што е најважно немојте со голи раце да нанесувате, нанесете на влажно марамче мала количина и со него втривајте во кожата. И обавезно измијте ги рацете кога ке завршите. И немојте нагло, одеднаш да ставите големи количини, ставајте малку ама неколку дена по ред. Јас за матурата вака потемнев, и сите ме прашуваа во кој салон сум била на солариум и која цена Не можев да ги убедам дека таков тен сум постигнала со крема.
Мојата беше една на авон, кафеава еве оваа , ама незнам дали сеуште ја има во авон. Ми ја фалеа и таа на дав, ама јас тогаш, мај месец не можев никаде да најдам никаква крема за самопотемнување,како и вие сега па си ја земав оваа.
Задоволна ли си од овој од авон? Делува ли? Јас сум многу бела, сакам барем малку да потемнам, нз да ли ќе има шанси со чудово? инаку истиот е тој и го има уште во авон 299 е исто така има хидратантен лосион за подготовка за сончање со бета каротен и маслен спреј за истакнување на тенот
Сакам да си порачам од Авон.. ги има некоја користено? Добри се? Најбитно, кажете ми, за колку време здогледавте резултати.
Крем за самопотемнување Секаде, но девојко би те советувала да не се ни осудуваш да си ставиш од такви креми па колку сакаат нека бидат фалени. Имам искуство од овој хорор Кожата беше преливана, гомно боја, некаде фанало некаде не. Абе страшно.
Читав за домашен крем за самопотемнување, го немам пробано. Во две лажички млеко за тело, две лажички какао, убаво измешани и измачкани. Не знам само дали нешто се одмива после, како оди процесот. Ова е доволна количина за нозете. Наводно се добивал убав природен тен, секако паѓа со секое наредно бањање.