Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лосиони и креми за тело

Дискусија во 'Тело' започната од Scarlet88, 4 април 2010.

?

Дали користите лосиони/креми за тело?

1. Да

104 глас(а)
    93,7%
  2. Не

7 глас(а)
    6,3%
  1. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Дали сте задоволни од лосионите на Fruttini ? Баш денес ги душкав во супермаркет, убав мирис имаат, овошен, највеќе ми се допадна оној со портокал и млеко, но некако прејако ми мирисаат ....

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Ми текна на тие со колачиња од која фирма се, еве ги [​IMG]
    Ги немам користено, ама тоа со колачиња го имам мириснато по маркетиве, преубаво ми мириса

На Extraordinary.girl и Phyramide им се допаѓа ова.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.214
    Допаѓања:
    56.858
    Путерите за тело на Рефан!
    Има различни мириси и сите се волшебни.
    Мене најубав ми е тој од цут на јапонска цреша. :inlove:

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.947
    Допаѓања:
    81.258
    ^ Колкави се на грамажа и ценичка вака отприлика?
    Кога прочитав цреша ми светнаа очите ^_^

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    јас ги имам пробано како тестер овие два лосиона од црно и бело чоколадо. Просто да посака некој да те изеде од јака миризба :lol: :lol:
    п.с. се спремам да ги земам топ ми беа

Прикачени фајлови:

• 70022.jpg
      70022.jpg
      Големина на фајлот:
      7,8 KB
      Прегледи:
      183
    • hwthumb.asp.jpg
      hwthumb.asp.jpg
      Големина на фајлот:
      3,4 KB
      Прегледи:
      184
  6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    [​IMG]Преубав лосион за тело Dead sea minerals од Health & Beauty имав прилика да си го купам летово и да го пробам.Најубаво нешто за мојата кожа со прекрасен мирис.

7. cupcake27a

cupcake27a Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Јас сум ЗА ! лосионите ,особено користи ги после туширање ја прават кожата мека и убава , но исто зависи од кој брен д ги користиш... подобро купи еден поскап отколку да се исфрлаш.. позз ;)

8. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Кој не сака кожата да му е мазна и миризлива ? :) Да, и јас ги обожавам лосионите и кремите за тело. Во моментов користам од мед и млеко, мириса прееекрасно.

9. marince87

marince87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    160
    не можам без лосион за тело после секое капење.. Посебно оној од Нивеа For very very dry skin (ма да, и не ми е сува кожата) прекрасен е , мрсен и остава сјај . Посебно на нозе, пред излегување, се мачкам и прекрасно ми изгледаат нозете - сјајни. А од тоа поубаво и посексапилно- Амин !

10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mоменатлно користам Kозметика Aфродита млеко за тело и многу сум пријатно изненадена,прекрасно е :)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Не можам да живеам без лосион за тело, користам многу,имам над 10 дома, но најновиот ми е од чоколадо, си го купив од Грција сега кога бев на одмор, значи не е како овие нашиве тука, абе вистинско чокалодо мислиш е, и мн трае, и кожата ми сјае од него. :) Cien се вика

12. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Леле денес случајно налетав на лосионите на Tesori d'oriente....абе просто се заљубив во оној со мирис на јасмин што е :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:. Мора да го имам! :angel:

Прикачени фајлови:

На Buubica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Agirl каде го најде? Јас го барам одамна ама во Веро веќе ги нема а и во Тинекс исто..ти каде најде?

14. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

Хммм јас сум од Битола и ги видов во маркетот Супер Марио, а исто ги има и во Веро кај нас. Можеби моментелно кога си ги барала ги немале во Веро, па провери пак сигурно имаат набавено :*

На Buubica му/ѝ се допаѓа ова.
  15. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Пак јас со овие лосионите :angel:
    Да не видел некој лосиони за тело од Cleo по маркетиве? И колку пари се отприлика? Знам дека има јогурт за тело од клео со овошен мирис, но не ми се допаѓа тој. Вчера во Тинекс забележав гелови за туширање од клео по 139 денари, имаше со мирис на колачиња и со мирис на малини и јогурт. И двата беа прекрасни, посебно тој со колачиња :inlove: Е сега, по некоја моја логика, си реков сигурно има и вакви лосиони, исти како геловите за туширање :wasntme: .

16. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.641
    Допаѓања:
    8.502
    овие мислам дека ги има во рамстор во посебен предел само за производите од оваа линија

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.222
    Зависна сум од купување на лосиони и креми за тело, ама никогаш ни до пола не ги искористувам, ми здосадува мирисот.
    До сега имам користено avon цреша, be cool - праска, fruttini портокал, , felce azzurra зеленото, nivea angel star, од орифлејм пред две години за поклон што го добив, мислам percieve беше, обичните без мирис бекутан,нивеа,дав..на овие ми текнува во моментот..
    Од набројаните цело до крај го имам искористено само felce azzurra,само тоа не ми здосади, а другиве сите фаќаат прашина или се во канта, а и од тоа бев најзадоволна.

Но, како што кажав зависна сум од купување, а не и од ставање. Имам нормална кожа, па почесто користам спрејови за тело. Сепак, во потрага сум по лосион/крема/путер за тело чиј мирис подолго ќе ми трае. Не мора да е мрсно,да ми ја хидрира кожава и штотијазнам, само да му трае мирисот..
    Предлог?

18. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Во Џамбо има едно се вика Викторија Силк Тач ја го земав розевото. 200мл е така да нема да ти здосади пошто е мало, структурата му е воденеста знаци не треба да мачкаш и размачкуваш а мирисот траееее и трааааеее :D :D :D
    Ако си за нешто поскапа варијанта купи си путер од Лаш..јас го имам Софт Коер и тој мирис ДЕФИНИТИВНО трае. И се осеќа ептен. Толку што немаш потреба за парфем никаква.
    И лосионите на викторијас сикрет мирисаат убаво и траат многу ама мене ми се доста мрсни.

19. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас користам на гарниер боди милк со зелено паковање и е... епа незнам од шо е само знам дека многу убаво мириса и си го обожавам :inlove:

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Бекутан си користам, најубав ми е. Најубаво ми мириса. Мразам некои со јаки мириси на ванила или на трендафили, како што имав еден од Авон во розово паковање, корнеше на трендафили и секогаш кога ќе ставев се иритирав од него ме чешаше се.Така да, бекутанот ми е нај сигурен :)