Лосион од фрутини деф. Доколку немаш од нив користено. Не да има долготраен мирис.. цел ден мирисам на него И плус мн. убаво ја прави кожата,200ден. е * вреди за парите,бидејќи ептен долго ми траеше барем мене
Овие од Фрутини ги пробав сега брзо во Веро. Нели има тестери па навали народе Стварно сите преубаво мирисаат и што е најбитно трае миризбата. Проверено! Сега го имам од Нивеа заедно со кремот за туширање. Али следен дефинитивно од Фрутини ќе биде
Денес си го зедов лосиончево, преубаво мириса. Од чоколадо ми беше поубаво ама сепак се решив за оваa . 110 денари е намалено во космо.
Апсолутно за! Користам нежни гелови за туширање, кои не ја сушат кожата, но сепак ако не ставам после туширање или бањање лосион за тело, како да ми шкрипи кожата
Имам претежно сува кожа, па едноставно морам да ставам лосион. Но ако не би ми била сува не значи дека не би ставала. Лосионите ја негуваат кожата, ја прават помека и би требало да се составен дел на сечие козметичко катче. Претежно ги менувам, не се задржувам на еден лосион. Моментално го користам овој од Авон.
Го користам Eldena млекото за тело од кам, преубаво мириса и многу ми ја омекнува кожата, обавезно секогаш после туширање го ставам. Исто од италија земав едно со мирис на кокос незнам чиво е ама едно евро го палтив и мириса прекрасно стваро, али не го користам многу пошто е малечко и си го штедам така да посебни прилики
Dove користам, и ќе речам колемо ЗА лосинони и креми за тело, толку опушта,умбаво мириса,прекрасни се
Извини, не сум видела дека си ме прашала. Јас сум од Кичево, и тука си го најдов млекото. За Скопје појма немам. Инаку и јас во моментов го користам виолетовиот гел од Фа, не да мириса убаво... За џабе не се вика мистични моменти
Ха, ха а не ќе биде лошо да го про4итате составот на тие лосиони итн што ги користите, исто и за шампони и се, и ако прогуглате малку на интернет за тие состојки верувам дека нема толку многу да се користат тие работи, ина4е и јас си користам гелови за туширање, лосиони ова-она, ама си купувам на пример од оние на фирмата Рефан или која и да било друга фирма што прави такви производи, зна4и без штетни состојки, и сеа то4но дека се поскапи ама подобри се, тие се без парабени, и триста глупости, а исто си користам и некои лосиони или шампони за бебиња, тие колку толку немаат многу хемикалии....
Не редовно, ама користам и тоа какво ке ми дојде при рака...најмногу го сакам Бекутан, а сега планирам да си го купам млекото на Џонсон
Редовно користам млека и лосиони за тело.Го имам користено млекото на бекутан и одлично,а сега омилени ми е лосионот од GOSH со чоколадо,а не е воопшто скапо околу 160 денари,исто го користам и лосионот на RICA-од мед и млеко.
Моментално го користам лусионот од лубеница на Авон, убав е но не бог знае што, ама мирисот му е мммммм Мора да кажам дека повеќе поштувам бебешко уље отколку лусиони и млека, ептен ја прават убава и мека кожата и негуваат.
За. Затоа што ја оддржуваат кожата мазна, а некои и ја хранат со одредени состојки. Моментално користам само путер за тело кој го добив како подарок, а сум ПРЕзадоволна. Навистина не знам од каде го набавиле, ама одличен е за хидратација и мирисот трае долго. Еве, ова е тоа малечко чудо: содржи омега 3, омега 6 и витамин Е. А за излегување си земав лосион со светки од Авон со масло од јојоба и витамин Е. Уште не сум го започнала, но се чини одличен! Мене лично првин мирисот ме освојува Само тоа најмалечкото од целиот сет не го земав. Кремот за раце и нокти е со глицерин, калциум и витамин Е. Штета што беше за последен пат во каталогот.
Овие ги имам моментално. повеќе го користам од планет спа, ми одговара за зимскиот период а другиот повеќе е за летна употреба.
Meне овој лосион од Гош ( портокалов) ми го испофалија мал милион пати , го зедов и што да видам .. Ич не ми се допадна ..има некој мирис на портокал излешан со ружа , крајно неподнослив за мене . Кога го купував не го пробав на рака туку само го душнав и си реков ајде ќе го земам ..се зафркнав крајно .. Ајде барем на сестра ми и се допаѓа нека си го користи таа ..