Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лосиони и креми за тело

Дискусија во 'Тело' започната од Scarlet88, 4 април 2010.

?

Дали користите лосиони/креми за тело?

1. Да

104 глас(а)
    93,7%
  2. Не

7 глас(а)
    6,3%
  1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Имаш во каталогот на АВОН цела колекција што мириса на мед и млеко еве види си:
    http://www.avon.com.mk/brosura.htm

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    млеко за тело ,користам од кам на елдена ,и многу ми е убаво ,како ја омекнува кожата ,преубајни

Прикачени фајлови:

• c_big1941999.jpg
      c_big1941999.jpg
      Големина на фајлот:
      15,7 KB
      Прегледи:
      404
    На baby-star и karak им се допаѓа ова.
  3. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Моментално имам неколку лосиони, едниот ми е од Авон со оревчиња, другиот исто од Авон со светулки и со мирис на лубеница.. и Фелче азура розев.. ама никој не ми е нешто посебен..
    си го земав Tesori d'Oriente со мирис на индиски јасмин заедно со гел за туширање и верувајте дека се заљубив.. ме маѓепсува миризот.. не би го сменила за ништо :D

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.943
    Допаѓања:
    81.253
    Имам мрсна кожа, меѓутоа ако не ставам млеко, лосион или крема за тело после капење, многу ми се перути и суши кожата.
    Сум користела секакви, поскапи, поефтини, од Авон, Орифлејм, Бекутан и многу често ги менувам, до сега само тоа на Авон со црешка и оревче го имам порачано два-три пати, ама ми здосади стварно. :|
    Моментално го имам ова од Орифлејм, и задоволна сум - има светки :wasntme: и што е најважно, мирисот е долготраен и убаво ми ја хидрира кожата.

Ме интересира, како мириса колекцијата Џонсонс бејби?
    Лилјакова е , ако мириса на лаванда ќе си земам добра залиха. :lol:

5. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Моментално го користам на Нивеам млекото и презадоволна, мека ми е кожата и подолго време ми мириса на него.
    Порано го користев тоа од кам млекото ама почнаа рацете да ми се исфрлуваат од него после некое време :^)

На kucence55 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.567
    Допаѓања:
    106.300

за лосионот мислиш нели (третиот по ред)
    јас го купувам за керка ми и прекрасно мириса навистина кога прв пат го помирисав останав без зборови!
    за ништо друго не го менуваме :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  7. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Чудно... Секогаш користам лосинои за тело, бидејќи кожата ми е помека, поубава, помиризлива :D Во моментот го користам GOSH :)

Прикачени фајлови:

• 1264432_max.jpg
      1264432_max.jpg
      Големина на фајлот:
      15,6 KB
      Прегледи:
      274
    На baby-star и kucence55 им се допаѓа ова.
  8. Loruska

Loruska Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    15
    Јас од секогаш сум користела лсиони во моментот го користам:[​IMG]

9. love.summer

love.summer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    24
    Користам лосиони за тело,бидејќи малку ми е сува кожата а моментално користам[​IMG]

10. soncenceto.matea

soncenceto.matea Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    57
    Користам лосиони за тело од ванила мммммм:)

11. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    користам angel star лосион за тело и задоволна сум. :)

12. fotografija20

fotografija20 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    10
    [​IMG] девојки ве молам кажете ми дали е доволно хидратантен овој лосион за сува кожа :) и споделете искуства ;)

13. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Мислам дека тука е соодветно да го напишам ова.
    Денес ми текна да испробам нешто и многу сум задоволна.Земав млеко за тело што не е многу миризливо (Бекутан е добра опција)ставив во кутивче од крем за лице и му додадов малку од миризливото масло(јас имав D&G the one).
    Не дека којзнае каква иновација направив,но одлично е,и многу мириса :rock:
    Доколку имате дома миризливо масло или парфемче на точење,пробајте многу е убаво,јак мирис се добива и доста е потраен мирисот :)Ефтина опција да мирисате исто како и парфемот.
    За ова незнам,но Дове за сува кожа е одлично.Многу хидратира и доста е мрсно. [​IMG]

14. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Па да е,јас го имав пред некоја година,ама да ти кажам искрено преку глава ќе ти дојде од него па преголемо е паковањето :tmi:
    На почеток ми мирисаше убаво но после неможев да го смислам,и ни да го дотрошам и и го шитнав на мајка ми :D и јас мислам дека Дове е и подобро а и помало :lol:

15. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    3.479
    Моментално го користам Елдена, убаво ми ја омекнува кожата и преубаво ми мириса :wasntme:.

На baby-star и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Значи немам зборови со кои би го испонагрдила чудово.Срање во паковање! :x
    Не го купувајте ни десет денари да е!
    Мајка ми добила некое Нивеа сетче за осми март,и го имаше ова во него.До сега сите Нивеа млека ми биле ок,и плус мирисаше сосема нормално,па немаше причина зошто да не се намачкам со него.
    Ама сега имам причина...т.е.милион причини!
    Како прво,ова е најлепливото нешто што го имам ставено на мојата кожа!Буквално ко со мед да се мачкав.
    Среќа што пред спиење се намачкав,па бев во можност да го оставам да се впие едно 50 саати, не дај боже да го намачкав пред излегување,фешти ќе беа.
    Второ,во првиот момент мириса ок,али веќе во вториот,после некоја минута,мириса на јајца.На расипани јајца!
    И не знам зошто го оставив на кожа воопшто,сега цела ми се исфрли со ситни црнки!!!
    :@ :@ :@

И знам колку изгледам исфрустрирано и возбудено во постов,и колку извичници употрбив,ама јас луѓе сум револтирана :D
    Не би го препорачала ни на најлош непријател!

17. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ако од нешто сум повеќе зависна тогаш тоа сигурно се лосиони и кремови за тело.Моментално имам еден од маркет кам и многу е убав омекнува доста и има пријатен мирис , а и евтин е :rock:

Прикачени фајлови:

• 2475_w.jpg
      2475_w.jpg
      Големина на фајлот:
      61,6 KB
      Прегледи:
      339
  18. Macci.007

Macci.007 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    8
    Преубав е лосионот од авон outspoken by fergie...исто така и цветните и овошните лосиони од авон околу 130 ден се :)

19. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Светкаво масло за тело во спреј на Авон од линијата skin so soft, Diamond blush rose shimmering body spray. Не можев да најдам слика, шишето е тоа само на моето има слика со ружа. Има многу убав нежен и секси мирис и не се губи одма мирисот, а и не е премногу мрсно како бебешките масла како што очекував. Само си се душкам кога сум со него намачкана.

:inlove: :up:

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Употребувам лосиони за тело но не секакви. Несакам миризливи многу, несакам од оние што мирисаат на овошје па да се лепат сите пчели на мене. Најчесто се мачкам со вазелин, во последно време многу ми е сува кожата. Освен со вазелин се мачкам и со масло за тело, моментално сум многу задоволна од на Авон маслото за тело на Планет Спа од лотусов цвет:
    Преубаво мириса, се впива во кожата и ја прави свиленкаста.
    Други мелка за тело што највеќе ми се погодиле и вределе многу повеќе од што сум ги платила се следниве:

И двете млека се германски, а чинат само 100 ден. Навистина се погодни за сува кожа, мирисаат нежно, и се упиваат веднаш во кожата. Ги препорачувам, Елдена го има во КАМ маркет, а ова другово го има во скоро сите маркети, јас од Рептил го купувам. :)
    Ги мразам млеката за тело на Авон и на Орифлејм, ептен јако мирисаат и не се воопшто квалитетни и хидратантни, а скоро сите ги имам пробано :Down: