Јас после капење особено ако се депилирам си ставам лосион на рацете и нозете зошто многу груба си ја осеќам кожата. Немам ништо против користењето, но се треба да е во граници на нормалата и секако да се внимава да не се наруши нормалната пХ на кожата
Неможам да не замислам да не се намачкам со било што, дали лосион, крема, путер, млеко, што год да имам при рака. Ако не се намачкам лошо се чувствувам. Ем си мирисам убаво,ем кожата ми мека и нежна ем ми е негувана. Незнам кој би бил против искрено нема ништо лошо во негата, баш напротив треба сите да се негуваат колку можат повеќе. Барем денес има толку избор на креми, лосиони, за многу малку пари а квалитетни и убави
Моментално користам лосион за тело од авон од цреши мислам беше,и сум задоволна.Но би сакала да најдам лосион кој подолго време го задржува мирисот на кожата.Некој предлог?
^ Фрутини лосионите,доколку ги немаш користено Преубави се,има голем избор,eптен им е јак мирисот и стои мислам дека цел ден Околу 220 се. Зависи и каде ќе ги најдеш.
Од Laura Vandini млекото и гелот за туширање дали го има некој користено ? Трае ли мирисот подолго време ? Ги гледав во космо ,ама незнам дали од cashmere или pearl, кое е подобро ?
Дај нека се јави уште некоја девојка да знам дека не сум само јас фанатик по бебешка козметика. Значи имам пудра, крема со цинк, павловичева, масло, млека... Ги знам веќе сите производители од Фитогал и Павлогал, преку Бекутан, Косили и Џонсонс, мислам дека луѓето што имаат бебиња немаат толку бебешка козметика
Уф обожавам и лосиони и креми и путери и млека ...Ги имам користено бекутан,елдена,нивеа,дове,фрутини,од авон,моментално го користам овој од гош и сум презадоволна.
Обавезно. Зимно време знам да забушавам малку зошто ми е ладно, па не го мачкам цело тело, но кога е потопло обавезно. На кожата и треба хидратација, се разбира во умерени граници.
Овој парфимиран лосион за тело прекрасно мириса, траен е, светкав, за излегување кога парфемот ми е при крај е супер.
па убаво е да се користат креми и слично...но не да се претерува стави едно стави друго,сепак кожата треба и нормално да дише..
Јас имам користено, од портокаловиот ПОП со светки, задоволна сум пред се' од долготрајноста на мирисот и од мекоста што ми ја даваше на кожата, само некако тие светките ми беа ту мач, можеби затоа што јас се шлапав безосетно
И јас го користев истиот али не сум задоволна, на прв момент кога ке се намачкав убаво мирисаше, после неколку минути - многу чуден и неубав мирис добиваше како на некоја билка. Кога сме кај лосионите и кремовите за тело, гледам колку што можам да го поштедам телото од хемикалии, а и реално и немам многу голема потреба да се шлапам, немам сува кожа па најчесто се мачкам во лето чисто да ми мириса кожата убаво, убави ми се овошните на Авон и од Dove лосионите исто сум задоволна.
Се извинувам поради квалитетот на сликата Го купив баш денес и многу сум задоволна. Преубо ја хидратира кожата, има долготраен мирис на ванила и е само 105 денари. Дефинитивно ќе го пробам и другото со мирис на море или така нешто беше
просто сум заљубена во овие дефинитивно се неверојатни!!!! колку и да користам разни ствари дефинитивно мора да си имам е по 1 вакво нешто
инаку да се надоврзам покрај џонсон моментално ги користам тие на плает спа од кал од мртвото море, лаванда и тоа со цвет од портокал...