Многу сакам лосион за тело што го има оној мирис на млеко за сончање.Најубавиот мирис за тело Конечно најдов,лосион за тело за после сончање со светки на Балеа. Има прекрасен мирис баш таков каков што си барав.
-Овој го користам, има мирис како млеко за сончање, потсетува на плажа, прекрасен е . А случајно е купен, од галениус е. Хепи кидс. Исто бекутан млеко за тело не е лош.
порано ич не користев лосиони, креми и сл, едноставно немав потреба. Сега кожата ми е многу по сува, па после капење ставам ваков, преубав е , а и неверојатно долго му трае мирисот. А доколку ја осетам преку ден премногу затегната кожата, понекогаш ме боли како да ми се кине, ставам
Мислам околу 320 денари, не сум сигурна, но милилитражата е голема - 400мл. За квалитетот вреди, иако камилицата од Афродита ми е поомилена.
Kaмилицата ми е нешто нај- толку убав и чист мирис немам сретнато во ниеден друг лосион. И зошто го читам ова кога веќе имам неколку различни млека/лосиони/креми за тело, па нема да можам да го купам баш него? А исто има убави гел за туширање и лосион со светки исто од Афродита- баш одеа лосион+гел гратис по маркетиве. Ќе им се допаднат на оние кој сакат да ја истакнат исончаната кожа.
Дефинитивно за. Уште да стекнам навика редовно да се мачкам и супер ќе биде. Гош крем бруле лосионот е убав, Дове шеа путер, Неутрогена лосионот супер ми се. Убав мирис има она од портокал путерот од Фрутини. Исто повремено користам Јонсонс масла за тело , од камилица и лаванда.