Бона, го користев порано него ама ми здосади И не верувам оти ќе го барам пак, се предозирав со него изгледа Друг? Да не акам по парфимерии утре па да ги испробам сите и на крај да не знам кој како мириса
И не си купив ни денес Ме зашеметија со нешто, и на крај не знаев кој да го одберам.Ама ме бендиса еден со мирис на црешови цветчиња. Пак со цреши Ајде сепак дајте предлог
досега го користев лосионот од ванила од авон ама гледма веќе го нема...не сум љубител на работи од цреши го имам спрејот од авон од цреши и го користам ретко...повеќе време се наканувам да си купам лосион од линијата опен од чоколадо и колачиња мислам беше.го има ли некој користено?убаво ли мириса?
Секако дека сум ЗА користење на лосионите и кремите.Не можам да замислам да се избањам и да не се намачкам со лосион.Јас го користам тој на авон,од цреша-натуралс Многу е убав
пробајте го лосионот за тело од авон на планет спа од хималајски грмушки гоџи црвен е и сега новиот лилјаков од тајландски лотосов цвет мммммммммм прекрасно нешто ем хидратизира ем убаво мириса исто е убав лосионот за тело тудеј тумороу олвеис од авон ама тој повеќе за мирис
леле зависник сум од вакви работи и ги имам премногу најмногу ги купувам од АВОН бидејќи преубаво ми мирисаат. Сега си купив нов путер за тело од чоколадо... немате појма како мириса во секој момент ми доаѓа да го пробам
imam premnogu i se mi se do pola potroseni od avon cresi i orevcinja,od zeleno jabolko,nivea,azura so rozeva lepenka tolku prekrasno mirisa sto cel den se zadrzuva na kozata a sega se kanam da kupam od seventeen
И јас доста ги користам .Авон имаат прекрасни , исто така нивеа, а и бекутан имам користено од кремите за тело ми се допаѓаат тие од орифлејм
не можам да замислам да не ставам крема или лосион за тело имам пресува кожа и ако не се намачка ќе ми се збрчка кожата и ќе ми стане ко на старица
go ima li nekoj koristeno noviot losion za telo na nivea anel star mislam bese ubavo li mirisa se zadrzuva li mirizbata na teloto pozz
Најчесто користам Nivea млеко за тело Becutan и моментално го користам овој лосион фантастичен е Мислам дека не е штетно да се користат лосионите и кремите- напротив му даваат мекост на телото, сјај и секако убаво мирисаат. Јас после секое туширање се мачкам, едноставно не можам а да не се намачкам
извини што касно ти одговарам ама сега приметив епа го купив од cosmo што е пред ул.Македонија (ако си од скопје) а ме чинеше 350ден. само пофалби за него
swety не сум сигурна дали го има овде,но побарај во квалитетните парфимерии. Јас го нарачав и ми го донесоа од Америка, но исто така мислам дека можеш да го нарачаш и преку интернет, не е многу скап окулу 500 ден во наши пари