Па и јас бев..ама ако има некој аргименти нека ги изнесе да видиме што е работата Инаку ќе почнам калориска вредност на кремите да барам.
Секогаш користам лосиони за тело,но никогаш не се задржувам на еден,секогаш ги менувам,некако брзо ми здосадува истиот мирис
Има ли разлики меѓу овие две креми? Знам дека првата е за тело, раце и лице, а втората само за тело, ама ме интересира дали има разлика во густината. Затоа што лосионот ми е при крај, па треба да си порачам нов, ама сакам да е погуст. Ако се со иста густина, да си го порачам првиот, па да го користам и за раце и лице Другите лосионите што се како вториот на сликава се густи, ама не знам дали ќе биде и овој бидејќи ја имам кремата а таа е полесна.
Одамна немав ставено лосион за тело, па ми беа исушени нозете. Вчера после бричење си ставив од путерот за тело Be Cool Vanilla, толку ми ја омекни кожата..значи преубав е и мирисот е многу траен.
Лосион, млеко, крем кој ќе мириса сосем малце и нежно и што е најбитно нема да горчи? Мислам сфаќате зошто бе Нивеата е катастофа, прво не се ни упива, ко ќе се фатам ко масло ми светат рацете, елдена ми здосади, а тоа што го имам сега и ептен го сакам немам како да го набавам Молам за предлог шо не горчи
Креми, млека, лосиони што не горчат немам сретнато до сега ама затоа имам сретнато масла кои се со мирис и вкус(на овошја,чоколада,карамел..).
ги обожавам и лосионите и млеката за тела дома си имам од се и сешто шумско овшје мед и млеко чоколадо лаванда јагода и бела чоколада манго рози итн
Мислам дека Кате21 мислеше на цената, да не и го загорчи џебот Johnsons за бебиња е преубаво млеко за тело а и цената е некаде докај 200 денари
Ај ќе види и она ваљда, па ќе каже на што точно мислела. Дали да не горчи на јазик или да не горчи на џеб Ако е за џеб тогаш јас го препорачувам Cleo Спојлер
Ви напраив збрка Не бе, стварно да не горчи, не за пари ами на јазик да не горчи Ете Елдената не горчи(добро де, не оти ги пробувам кога ќе ги купувам, ама дечко ми и те како ги дегустира ) па ако си имате дечко што ужива да пие лосиони за тело ваљда знаете Озбилно, од Нивеа освен што е ко масло и никогаш не се упива, а бе горчи корни, на уста штом допре отров е А Балеа што сум користела досега не горчат, ама немам од кај да ги купам
Кате- специјално за тебе лижнав од млеката кои ги имам моментално Гош крем бруле- горчи, Елдената не ја пробав затоа што пиша за неа исто и Балеата ја оставив, а Афродита од камилица не само што не горчи ами и вкусна е .
Навистина има масла кои се наменети баш за да бидат убави јазик т.е. на вкус и секако наменети за масажа и нега на кожа.
Дали некој има користено да ми препорача за тело некоја крема, лосион, млеко..од невен (по можност на природна база)?
Прекрасен мирис хидратантен лесно се размачкува се што бараш од еден лосион за тело! Цената е поскапа мислам дека докај 1000 ден од L`occitane Ramstore ама вреди за парите деф!