Ја користам кремата од Авон со мирис на ванила еве оваа: и сум повеќе од задоволна.Покрај преубавиот мирис на ванила што стварно трае долго, кожата ми е помека од било кога Препорачувам :up:
Се изначитав 43 страници за лосиони, креми, путери Значење, текстура, мириси, горчливост (се изнасмеав за коментарите погоре ) Спојлер Па дури и го лижнав лосионот, Би кул од ванила, не горчи, ти го препорачувам Мислев нешто да си земам од Авон или Орифлејм, ама гледам го фалите Џонсонс лосионот за бебиња. Се задржува мирисот? И колку милилитри е?
Сите скоро гледам ги испофаливте млеката на Гош,па и јас си се подновив со едно,многу најубаво мириса и трае.Од сите некако ова најубаво ми мирисаше
Каде може да се најде? Колку чини? Би сакала да го пробам, одамна барам нешто на кое нема веднаш да му се изгуби мирисот. Досега ги користев тие на Авон, но мирисот воопшто не е траен. Исто така го пробав и млекото на Елдена, добро е за таа цена ама мирисот не ми се допадна.
За лосионот од црешички на Авон душа давам, ама гледам дека веќе го нема во брошурите. Сега се префрлив на Planet Spa путерот за тело со минерали од мртво море. Не мириса баш нај нај, ама ефектот му е wow. Кожата - мека како свила. Пробајте, нема да зажалите. Инаку, јас без лосион за тело не можам. Мислам дека и токму поради тоа што долго време користам лосион за тело не ми се јавуваат стрии, а имам осцилации со тежината. Имам видено доста слаби девојки, а стрии оф леле мори мајко Кај мене нема, освен две три на градите
Каков мирис имаат овие? Јак, нежен? На што? Денес си го земав Елдена, предходно го имам користено и супер е..Сега е во ново пакување, се надевам е исто по функција како предходно
jas koristam krema za telo od Bath & Body workshop vo USA i mnogu mi se dopagat, a koga sum vo Mk si gi sakam kolekciite na Nivea.
400мл е, јас го земав за 173 денари, за мирисот не ни дискутирам, преубав е, а да, се задржува дури и облеката ми мириса на него со денови
И јас користам лосиони и креми и путери и масла и се т.е за тело но сега случајно наидов на ова па мислев дека треба да го споделам ова со вас иако не знам колку е веродостојно.... http://lindawagner.net/blog/2013/01/toxic-chemicals-you-didnt-know-you-were-exposed-to/
ЈАс неможам да не ставам Кога ќе се истуширам после тоа некако кожата ми е сува, а после лосион ќе си ставам, ќе биде супер Кожата исто така ќе ти мириса убаво