Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лосиони и креми за тело

Дискусија во 'Тело' започната од Scarlet88, 4 април 2010.

?

Дали користите лосиони/креми за тело?

1. Да

104 глас(а)
    93,7%
  2. Не

7 глас(а)
    6,3%
  1. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Јас го користам Avon Care Family и задоволна сум, многу убаво мириса а и кожата ја прави многу мека

2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Од Балеа користам и надвор од МК. ги купував па кога отворија и тука ДМ и тука си продолжив само треба да изберам некое со повеќе хидратација и од авон имам некои добри се

3. Imini

Imini Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    Јас ставав крем за тело и пошто кожата ми е и така мрсна на грбот и градите ми се направија многу мозолчиња таму и од тогаш престанав да ставам после бањање.. само на нозе после депилација или бричење.

4. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    Користам од Авон и Нивеа, и сум задоволна.Во план ми е да купам некој од колекцијата на Balea, сите ги фалат а се од Balea ми мириса преубаво. :inlove:

5. h.misunderstood

h.misunderstood Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Некој да ми препорача лосион за тело со морис на чоколада,или карамела со долготраен мирис :)

6. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Го користам Авон универзалниот крем,преубаво ми мириса кожата ја прави мека и сум многу задоволна...Башка не ми се мешат мирисите од други кремови за лице,раце...

7. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Лосионов ми е фантазија :inlove:

8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Јас пред некое време поминав во ДМ и заглавив кај лосионите за тело... Ми се чини дека секој го мириснав по десет пати, за на крајот да не купам ниеден. Убаво мирисаат, особено во глава ми остана тој што мириса на колаче, ама јас сум секогаш за лосион со понеутрален мирис. Читам дека повеќето од вас користат лосиони со мирис на чоколадо, карамела, јагода, праска и слично, па сакав да ве прашам - не ви се меша лосионот со парфемот? :?:
    На пример, парфемот кој моментално го користам е цветен. И некако не можам да замислам да се намачкам со лосион кој мириса на чоколадо. Неспоиво ми е. Затоа бирам неутрални лосиони кои не мирисаат на ништо конкретно, едноставно ми мирисаат на чисто. Сега дури и сум во потрага по лосион од истата колекција од која ми е парфемот, за да мирисам исто.

9. h.misunderstood

h.misunderstood Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
  10. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    јас користам само од авон сите ми се испробани и задоволна сум од сите :)

11. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    Моментално го имам Нивеа Хепи Тајм http://healthkart-prod.s3.amazonaws.com/22/2116_l.jpg а сега имам во тековниот каталог на орифлејм сет од лосион за тело и пилинг за тело за постепено потемнување на телото цената му беше 320 денари мислам и ке си го порачам... А инаку лосионите на Seventeen поточно за овој http://seventeencosmetics.com/uploads/i ... 035656.jpg мириса прекрасноо и има светкавки во него па за лето можеби и него ќе го купам

12. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    ги имам една ока шо се вели.само шејкови користам и тоа исклушиво од шеа путер и чоколадо.

13. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Сакам да нарачам двојно масло за тело од Авон, ама се мислам дали да го нарачам розевото или виолетовото. Исто ли мирисаат? Ги користел ли некој да ми препорача кое е подобро?

14. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.073
    Допаѓања:
    36.170
    Јас сум против вакви работи. Не знам зошто, ама не сакам да се шлапам по тело со лосиони и креми.

15. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.558
    Допаѓања:
    106.282
    женски дали во космо или во другиве парфимерии има лосиони за тело од Викторија Сикрет? И колку чинат?
    Сакам да и купам подарок на свекрва ми па затоа и прашувам :D

16. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.419
    Допаѓања:
    7.995
    Како сте задоволни од лосионите и млеката на Fa? Јас пред некое време добив на подарок крем за туширање и течен сапун и навистина се многу добри. Убаво мириса кремот, а и кожата ми е мека. Немам користено порано, па се мислам да пробам некој од лосионите.

17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Го имам користено гелот за туширање од Fa,и со оглед на тоа што не користам мн такви работи,ми остави позитивен впечаток :)
    Инаку користам млеко за тело-потреба!Имам премногу сува кожа,и самото млеко и дава еластичност.
    Ги користам произвoдите од Becutan,најмногу ми одговараат на типот на кожата :)

18. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    3.478
    Не е нешто посебно :worried:, само еднаш го искористив но таков впечаток ми остави . Мирисот воопшто не ми се допаѓа, скоро и да нема некој посебен мирис.

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Има во Космо, чат-пат се со попуст, ги даваат на реклама. Го имав тој love spell, цел ден мирисав, преубаво е...

20. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.067
    Допаѓања:
    12.547
    Лосиони не користам, само кремата од Авон = убавиниии :$ и јас ја препорачувам