Лосиони и креми за тело

Discussion in 'Тело' started by Scarlet88, Apr 4, 2010.

?

Дали користите лосиони/креми за тело?

1. Да

108 vote(s)
    93.9%
  2. Не

7 vote(s)
    6.1%
  1. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Јас го користам Avon Care Family и задоволна сум, многу убаво мириса а и кожата ја прави многу мека

2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Од Балеа користам и надвор од МК. ги купував па кога отворија и тука ДМ и тука си продолжив само треба да изберам некое со повеќе хидратација и од авон имам некои добри се

3. Imini

Imini Истакнат член

Јас ставав крем за тело и пошто кожата ми е и така мрсна на грбот и градите ми се направија многу мозолчиња таму и од тогаш престанав да ставам после бањање.. само на нозе после депилација или бричење.

4. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Користам од Авон и Нивеа, и сум задоволна.Во план ми е да купам некој од колекцијата на Balea, сите ги фалат а се од Balea ми мириса преубаво. :inlove:

5. h.misunderstood

h.misunderstood Активен член

Некој да ми препорача лосион за тело со морис на чоколада,или карамела со долготраен мирис :)

6. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Го користам Авон универзалниот крем,преубаво ми мириса кожата ја прави мека и сум многу задоволна...Башка не ми се мешат мирисите од други кремови за лице,раце...

7. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Лосионов ми е фантазија :inlove:

8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Јас пред некое време поминав во ДМ и заглавив кај лосионите за тело... Ми се чини дека секој го мириснав по десет пати, за на крајот да не купам ниеден. Убаво мирисаат, особено во глава ми остана тој што мириса на колаче, ама јас сум секогаш за лосион со понеутрален мирис. Читам дека повеќето од вас користат лосиони со мирис на чоколадо, карамела, јагода, праска и слично, па сакав да ве прашам - не ви се меша лосионот со парфемот? :?:
    На пример, парфемот кој моментално го користам е цветен. И некако не можам да замислам да се намачкам со лосион кој мириса на чоколадо. Неспоиво ми е. Затоа бирам неутрални лосиони кои не мирисаат на ништо конкретно, едноставно ми мирисаат на чисто. Сега дури и сум во потрага по лосион од истата колекција од која ми е парфемот, за да мирисам исто.

9. h.misunderstood

h.misunderstood Активен член

10. ang246

ang246 Истакнат член

јас користам само од авон сите ми се испробани и задоволна сум од сите :)

11. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Моментално го имам Нивеа Хепи Тајм http://healthkart-prod.s3.amazonaws.com/22/2116_l.jpg а сега имам во тековниот каталог на орифлејм сет од лосион за тело и пилинг за тело за постепено потемнување на телото цената му беше 320 денари мислам и ке си го порачам... А инаку лосионите на Seventeen поточно за овој http://seventeencosmetics.com/uploads/i ... 035656.jpg мириса прекрасноо и има светкавки во него па за лето можеби и него ќе го купам

12. charliee

charliee Истакнат член

ги имам една ока шо се вели.само шејкови користам и тоа исклушиво од шеа путер и чоколадо.

13. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Сакам да нарачам двојно масло за тело од Авон, ама се мислам дали да го нарачам розевото или виолетовото. Исто ли мирисаат? Ги користел ли некој да ми препорача кое е подобро?

14. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Јас сум против вакви работи. Не знам зошто, ама не сакам да се шлапам по тело со лосиони и креми.

15. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

женски дали во космо или во другиве парфимерии има лосиони за тело од Викторија Сикрет? И колку чинат?
    Сакам да и купам подарок на свекрва ми па затоа и прашувам :D

16. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Како сте задоволни од лосионите и млеката на Fa? Јас пред некое време добив на подарок крем за туширање и течен сапун и навистина се многу добри. Убаво мириса кремот, а и кожата ми е мека. Немам користено порано, па се мислам да пробам некој од лосионите.

17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Го имам користено гелот за туширање од Fa,и со оглед на тоа што не користам мн такви работи,ми остави позитивен впечаток :)
    Инаку користам млеко за тело-потреба!Имам премногу сува кожа,и самото млеко и дава еластичност.
    Ги користам произвoдите од Becutan,најмногу ми одговараат на типот на кожата :)

18. naturally

naturally Популарен член

Не е нешто посебно :worried:, само еднаш го искористив но таков впечаток ми остави . Мирисот воопшто не ми се допаѓа, скоро и да нема некој посебен мирис.

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Има во Космо, чат-пат се со попуст, ги даваат на реклама. Го имав тој love spell, цел ден мирисав, преубаво е...

20. eliesaab

eliesaab Популарен член

Лосиони не користам, само кремата од Авон = убавиниии :$ и јас ја препорачувам