Од Балеа користам и надвор од МК. ги купував па кога отворија и тука ДМ и тука си продолжив само треба да изберам некое со повеќе хидратација и од авон имам некои добри се
Јас ставав крем за тело и пошто кожата ми е и така мрсна на грбот и градите ми се направија многу мозолчиња таму и од тогаш престанав да ставам после бањање.. само на нозе после депилација или бричење.
Користам од Авон и Нивеа, и сум задоволна.Во план ми е да купам некој од колекцијата на Balea, сите ги фалат а се од Balea ми мириса преубаво.
Го користам Авон универзалниот крем,преубаво ми мириса кожата ја прави мека и сум многу задоволна...Башка не ми се мешат мирисите од други кремови за лице,раце...
Јас пред некое време поминав во ДМ и заглавив кај лосионите за тело... Ми се чини дека секој го мириснав по десет пати, за на крајот да не купам ниеден. Убаво мирисаат, особено во глава ми остана тој што мириса на колаче, ама јас сум секогаш за лосион со понеутрален мирис. Читам дека повеќето од вас користат лосиони со мирис на чоколадо, карамела, јагода, праска и слично, па сакав да ве прашам - не ви се меша лосионот со парфемот? На пример, парфемот кој моментално го користам е цветен. И некако не можам да замислам да се намачкам со лосион кој мириса на чоколадо. Неспоиво ми е. Затоа бирам неутрални лосиони кои не мирисаат на ништо конкретно, едноставно ми мирисаат на чисто. Сега дури и сум во потрага по лосион од истата колекција од која ми е парфемот, за да мирисам исто.
http://i.ebayimg.com/t/Ziaja-Cocoa-...==/$(KGrHqN,!jcE9KPL!smzBPdvOclt2Q~~60_35.JPG Дали некој го има користено балзамов
Моментално го имам Нивеа Хепи Тајм http://healthkart-prod.s3.amazonaws.com/22/2116_l.jpg а сега имам во тековниот каталог на орифлејм сет од лосион за тело и пилинг за тело за постепено потемнување на телото цената му беше 320 денари мислам и ке си го порачам... А инаку лосионите на Seventeen поточно за овој http://seventeencosmetics.com/uploads/i ... 035656.jpg мириса прекрасноо и има светкавки во него па за лето можеби и него ќе го купам
Сакам да нарачам двојно масло за тело од Авон, ама се мислам дали да го нарачам розевото или виолетовото. Исто ли мирисаат? Ги користел ли некој да ми препорача кое е подобро?
женски дали во космо или во другиве парфимерии има лосиони за тело од Викторија Сикрет? И колку чинат? Спојлер Сакам да и купам подарок на свекрва ми па затоа и прашувам
Како сте задоволни од лосионите и млеката на Fa? Јас пред некое време добив на подарок крем за туширање и течен сапун и навистина се многу добри. Убаво мириса кремот, а и кожата ми е мека. Немам користено порано, па се мислам да пробам некој од лосионите.
Го имам користено гелот за туширање од Fa,и со оглед на тоа што не користам мн такви работи,ми остави позитивен впечаток Инаку користам млеко за тело-потреба!Имам премногу сува кожа,и самото млеко и дава еластичност. Ги користам произвoдите од Becutan,најмногу ми одговараат на типот на кожата
Не е нешто посебно , само еднаш го искористив но таков впечаток ми остави . Мирисот воопшто не ми се допаѓа, скоро и да нема некој посебен мирис.
Има во Космо, чат-пат се со попуст, ги даваат на реклама. Го имав тој love spell, цел ден мирисав, преубаво е...