ПРЕЗАДОВОЛНА СУМ ! Ми се допаѓа што има глицерин и бадемово масло .. Прекрасен за хидратација на целото тело Едит: Не е баш толку лесен .. повеќе е за зимските периоди..
Maroon5, ако ти се појавила алергија од лосионот од Авон, пробај со некој друг. Би те советувала да купиш некој бебешки, тие се понежни и не би требало да имаш таква реакција. Јас не можам да замислам грижа за моево тело без лосион. После секое туширање задолжително се мачкам. Во спротивно имам чувство дека шкрипам
Од проиводите на авон многу често се случува да се јави алергија, една другарка си зема пудра за лице и целото лице и се прошара Јас користам од felce azzurra розовото, задоволна сум ја прави кожата мека и нежна
Што ќе кажете за млеката за тело на севентин, поточно за овие овде на сликата се само три но има повеќе мириси. Јас го имам помирисано само passion и мириса преубаво.. но дали покрај преубавиот мирис се и хидрантантни, дали ја прават кожата мека? Се двоумам меѓу овие или некои од орифлејм или авон? Сега како за есенски период. Инаку не, незнам каква потреба имам и незнам каков тип на кожа на телото имам
^ Порано постојано го купував тоа со светки, ми беше преубаво и во однос на мирис, трајност и хидратација. Убаво е, брзо се впива, не е лепливо и мене ми беше едно од омилените. Претпоставувам така е и со останатиот дел од колекцијата, па купи си, мислам дека би ти се допаднало.
Мислам дека и двете зборуваме за исто. За она розевото? Тоа има светки и преубаво мириса цената им е 300 денари некаде и мислам дека во најскоро време ќе го купам
Некој лосион или путер со јак мирис на ванила, може и во комбинација со друго? само да не е од Авон или Орифлеим
За... Имам ненормално сува кожа па ако не ставам ништо целата ми е затегната,чеша и се првутам. Убаво ми е млекото за тело на ОПЕН со мирис на ванила и колачиња
Во оваа колекцијава на I love што се има? Путер за тело, лосион, гел за туширање, и што друго? Пилинг? А тоа најмалечкото кутивче што е? Балзам за усни? Ги има сите кај нас? До сеа само гелот за туширање, путерот и лосионот ги имам видено.
Овие гелови ги имам забележано низ Космо, ништо чудно да ги има и низ останатите парфимерии и дрогерии.
Конкретно со овој на Келвин Клајн немам искуство, но имам со други парфемирани лосиони за тело, од Барбери, Нина Ричи и Џими Чу. Можам да ти кажам дека сите ми се допаднале, значи и овој лосион ќе мириса исто како парфемот, мирисот на моиве траел исто како парфем да имам ставено и хидратантни брзо впивачки ми се покажале сите. Според тоа би требало и за овој лосион да важи истото, како и да е, мора да мириса исто како парфемот. Мислам дека нема грешка со парфемираниве лосиони. Мене сите три одлично ми се покажале, а се од различни фирми сите.