Леле да, со две раце потпишувам за тие Cien! Купив од Лидл на одмор кога бев, нешто најпрекрасно, а и ми траеше доста долго. Ако случајно некој види низ скопјево, нека извести обавезно
^ Знам,љубов е путеров.Баш пред некој месец прашував дали го има случајно кај нас некаде,ама за жал го нема.
Има ли некој лосион или путер за тело со мирис на мед и млеко? Имам еден гел за туширање со таков мирис и се заљубив во него! Само сакам и да ми трае повеќе
Единствена крема за тело со мед&млеко на која ми текнува дека ја има кај нас е оваа на Орифлејм. Ја имам користено еднаш одамна и многу ми се свиѓаше. Би требало уште да ја има низ каталозите,ако имаш некој да порачаш. Мислам дека се цела колекција мед и млеко ,има и сапун,гел и сл. Провери и во Дм,од Дм во Белград имам земено путер на Балеа со мед.
Го порачувам од Спојлер http://image.ceneo.pl/data/products/9768450/i-ziaja-kokosowa-maska-do-rak-i-paznokci-75-ml.jpg
Дечки, моментално ја користам витаминската маст од Бекутан, дека имам претерано сува кожа. Би ве замолила да ми препорачате некој лосион, со солидна структура. И секако, да ја одржува кожата еластична во текот на целиот ден. Не е на одмет, и по пристапна цена да е Ви благодарам однапред!
sadgirl21 доколу хидратацијата ти е најажна, а и цената, тогаш ти го препорачувам млекото за тело или лосионот од Eldena. Немаат некој посебен мирис, али многу ја омекнуваат кожата.
Моментално ја користам кремата за тело Еклат од Орифлејм. Не е ништо посебно,мрсничка е и има убав мирис,ама како што реков сум користела и подобри.
Лосионите од Авон од Naturals, преубаво мирисаат одлични се за овој период, свежо мирисаат.. баш во овој каталог има понуда било кои 3 производи од Naturals за 300 ден...јас си нарачав 3 лосиони за тело, од калинка и манго, од роза и чоколадо и од слива и ванила..Ти ги препорачувам
Не користам ни млеко за тело ни лонсиони само со гел за туширање, не сакам на кожата да ставам многу хемикалии доволен е гелот од авон сенс и убаво мириса и убава ја прави кожата
Не можам без млека-лосиони-креми за тело. Кожата би ми била многу сува. Иако секогаш користам гелови за туширање, многу ретко помине а да не се намачкам со млеко за тело, ептен ако ме мрзи. Од нашиот пазар, во последно време, најмногу ми одговара гарниеров, навистина убаво хидрира: А пред некој ден добив на подарок овие две млека за тело, од bath and body works. Мислам дека ништо не може да се спореди со колекцијава. Барем јас немам никогаш пробано нешто поубаво. Кожата инстант ја прави помека. А мирисот едноставно освојува. Кој пробал - знае за што зборувам. Кога и да можам, ќе набавувам од истата колекција и понатаму.
Девојки, да ми препорачате некој полесен лосион за тело? При крај ми е Dove, се мислев да си го земам светло синиот Nivea, многу ми е убав. Ама ми се чини дека нема да ми одговара за летово Ми треба некој што е лесен и не многу мрсен. И да има некој понеутрален мирис, не сакам мириси на овошје. Само да не е Авон, од тие ми е досадено.
Ана дали некогаш го имаш користено од Џонсонс, јас го користам подолго време, обично преку лето зошто е доста хидратантен и дури и кога се препотуваш што е многу веројатно во лето, кожата има пријатен мирис.Мириса на лаванда и е наменет демек за смирување и полесно заспивање на бебињата.Мене стварно ми е супер.
Ана, мене од Nivea за летниот период омилен ми е овој со екстракт од јојоба. Наводно е наменет за сува кожа, но не е леплив и тежок, многу е нежен и лесно се впива. Мирисот му е фантазија, хидратацијата е на ниво. Ти го препорачувам, ако сакаш да смениш малку од класичниот Nivea мирис (имаме иста пасија, најверојатно). Инаку и јас дојдов да го препорачам Johnson's Baby со лаванда. Секогаш го имам во несесерот и е единствениот лосион на кој постојано му се навраќам кога ми е преку глава од овошни, слаткасти и нападни лосиони за тело. Мислам дека ќе почнам да го користам за стално, заљубена сум во неговиот мирис на чисто, а и мојата опсесија по „карактеристичен мирис“ по кој би ме препознавале е посилна од мене, признавам.
И од мене позитивен коментар за лосионот за тело Johnson's Baby со лаванда. Доволно ја хидрира кожата,ја прави мека и нежна на допир,а мирисот на лаванда долготрајно се задржува што го прави посебен.Посебно го препорачувам за летниот период затоа што е лесен,а чувството е пријатно.
Ги имате забележано овие кај нас на Vaseline Супер ќе ми дојдат за наутро, кога немам време да се шлашам со креми па со ова само набрзина ке се шприцнам
Во најбрзо време планирам да го купам лосионов за тело! Ми го препорача другарка, а и го пробав пред некој ден кај неа и преееееубаво мириса и многу убаво чувство дава на кожата. 400мл - 319 денари