Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лосиони и креми за тело

Дискусија во 'Тело' започната од Scarlet88, 4 април 2010.

?

Дали користите лосиони/креми за тело?

1. Да

104 глас(а)
    93,7%
  2. Не

7 глас(а)
    6,3%
  1. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Обожавам креми за тело.Редовно ми праќаат од Америка,а исто така и јас си купувам најчесто нивеа или било кои други,битно ми е да имаат убав мирис. [​IMG] --- овој ми е еден од омилените, а исто така и [​IMG] [​IMG] [​IMG]

На Bozica1980 и savana им се допаѓа ова.
  2. O.l.e

O.l.e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Секако за користење на креми и млека за тело, со тоа ја негуваш својата кожа, помека е и еластична, пријатно мирисаат :) (посебно млеката за тело), исто и се спречува појава на стрии (сувата кожа се распукува и при најмала промена на телесната тежина, додека меката и еластична кожа трпи помали телесни промени).
    Во секој случај убаво е да се користат креми и млека за тело.

3. zanes35

zanes35 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    1
    losion ili krem za telo? Pa jas sum za .

4. Psihoo

Psihoo Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    па доброо од лосионот се омекнува козата па затоа е убаво да се користии :rofl: така да слободно се мачкај и не се сеирај не си премногу млада за такви работи :D :D

5. sweety.86

sweety.86 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    21
    Обожавам креми и лосиони за тело, после секое туширање обавезно си ставам, си користам различни ако ми се допаѓа мирисот од Нивеа, Тесори, Дове, Севантеен.

6. christina

christina Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    12
    Jas sum za nega na kozata,potocno sekoja zena treba da vnimava na svojot izgled.Jas nemozam da ziveam bez NIVEA za teloto i LOREAL za liceto. ;)

7. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Јас сум ЗА нега на телото со лосион или млеко за тело. После туширање кога сме го отстраниле површинскиот слој на мртви клетки, треба кожата да се потхрани. Долго време го користев исклучиво Нивеа обичното млеко за тело (најстандардното со бадемово масло во него). Најубаво откритие кое веќе долго го користам е млекото за тело Eldena од КАМ маркет! 500мл-100денари, исто ми е како Нивеата! Исто е со бадемово масло, млекото е навистина преубаво! А цената.. навистина ниска. Пробајте!

8. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    И јас го користам истово,стварно е преубаво.Барем мене многу ми се допаѓа.

9. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.120
    Допаѓања:
    258.775
    Фино е ова од кам млеково ама не ви е малку мрсно, односно тешко се размачкува.Инаку јас имам сува кожа и моментално го лористам лосионт на кливен полесен е за нанесување.

10. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Па мрсно е исто колку плавата Нивеа одприлика, јас оставам пред да се облечам 2-3минути убаво да впие и после кожата е како на бебе :rofl: За сува кожа е идеално, јас го користев и летово за после сончање. Одлична работа :*

11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.532
    Допаѓања:
    201.630
    Јас го обожавам ова млеково Eldena. Мрсно е, да, ама такво ми треба, имам екстремно сува кожа и само тоа ми ја спасува. Ако не се намачкам со бадемово масло, тогаш се мачкам со ова млеко. Особено во зима, веќе две-три години го користам. А цената е само доказ дека се што вреди не мора да биде скапо.

На Trendafilka и girl1985 им се допаѓа ова.
  12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    јас сум за! :lol: инче користам млеко за тело од авон .. супер се и убаво ми мирисаат .. не ставам секој ден, ама неколку пати во неделата си ставам .... :lol:

13. matrjoska

matrjoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Nema nisto poubavo od sauer gelovite i mlekata za telo DOve.

14. she-17

she-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    23
    не сум нешто за или против, едноставно немам толкава навика за мачкање со млека за тело. после капење кога имам повеќе време за себе уживам да си се средам. исто и кога ќе почуствувам дека кожата ми е сува или груба неможам да се поднесам па ставам нешто..:)

15. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Јас моментално го користам млекото за тело наречено Seventeen Flame и можам да кажам дека мириса прекрасно скоро како да сте си ставиле некој парфем...навистина мн ми се допаѓа и лесно се наоѓа одете во некоја парфимерија и ќе го најдете...:)

16. bile991

bile991 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    10
    Моментално користам од АВОН со лимон и кокос...ммм преубав е

17. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    после секое туширање користам млеко за тело од авон, прекрасни се а и убаво мирисаат

18. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    после секое тушурање ставам млеко или путер за тело од авон, па сакав да мсенам малку да ги пробам оние на фелче азура со пумпица што се.какви се некое ваше искуство, кој е најубав??

19. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Мене искрено ми е страв од штетните состојки што ги содржат тие, јест да се супер....ама јас жив хипохондрик
    и сега од кога ќе излезам од туш, се мачкам со комбинација од невеново и бадемово масло! Го оставам да се впие и се облекувам!........мисира супер........и не ми треба лосион4е :P

20. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    јас користам Felce Azzurra,мн убо ми мириса и кожата ми е посвежа позз

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.