Обожавам креми за тело.Редовно ми праќаат од Америка,а исто така и јас си купувам најчесто нивеа или било кои други,битно ми е да имаат убав мирис. --- овој ми е еден од омилените, а исто така и
Секако за користење на креми и млека за тело, со тоа ја негуваш својата кожа, помека е и еластична, пријатно мирисаат (посебно млеката за тело), исто и се спречува појава на стрии (сувата кожа се распукува и при најмала промена на телесната тежина, додека меката и еластична кожа трпи помали телесни промени). Во секој случај убаво е да се користат креми и млека за тело.
па доброо од лосионот се омекнува козата па затоа е убаво да се користии така да слободно се мачкај и не се сеирај не си премногу млада за такви работи
Обожавам креми и лосиони за тело, после секое туширање обавезно си ставам, си користам различни ако ми се допаѓа мирисот од Нивеа, Тесори, Дове, Севантеен.
Jas sum za nega na kozata,potocno sekoja zena treba da vnimava na svojot izgled.Jas nemozam da ziveam bez NIVEA za teloto i LOREAL za liceto.
Јас сум ЗА нега на телото со лосион или млеко за тело. После туширање кога сме го отстраниле површинскиот слој на мртви клетки, треба кожата да се потхрани. Долго време го користев исклучиво Нивеа обичното млеко за тело (најстандардното со бадемово масло во него). Најубаво откритие кое веќе долго го користам е млекото за тело Eldena од КАМ маркет! 500мл-100денари, исто ми е како Нивеата! Исто е со бадемово масло, млекото е навистина преубаво! А цената.. навистина ниска. Пробајте!
Фино е ова од кам млеково ама не ви е малку мрсно, односно тешко се размачкува.Инаку јас имам сува кожа и моментално го лористам лосионт на кливен полесен е за нанесување.
Па мрсно е исто колку плавата Нивеа одприлика, јас оставам пред да се облечам 2-3минути убаво да впие и после кожата е како на бебе За сува кожа е идеално, јас го користев и летово за после сончање. Одлична работа
Јас го обожавам ова млеково Eldena. Мрсно е, да, ама такво ми треба, имам екстремно сува кожа и само тоа ми ја спасува. Ако не се намачкам со бадемово масло, тогаш се мачкам со ова млеко. Особено во зима, веќе две-три години го користам. А цената е само доказ дека се што вреди не мора да биде скапо.
јас сум за! инче користам млеко за тело од авон .. супер се и убаво ми мирисаат .. не ставам секој ден, ама неколку пати во неделата си ставам ....
не сум нешто за или против, едноставно немам толкава навика за мачкање со млека за тело. после капење кога имам повеќе време за себе уживам да си се средам. исто и кога ќе почуствувам дека кожата ми е сува или груба неможам да се поднесам па ставам нешто..
Јас моментално го користам млекото за тело наречено Seventeen Flame и можам да кажам дека мириса прекрасно скоро како да сте си ставиле некој парфем...навистина мн ми се допаѓа и лесно се наоѓа одете во некоја парфимерија и ќе го најдете...
после секое тушурање ставам млеко или путер за тело од авон, па сакав да мсенам малку да ги пробам оние на фелче азура со пумпица што се.какви се некое ваше искуство, кој е најубав??
Мене искрено ми е страв од штетните состојки што ги содржат тие, јест да се супер....ама јас жив хипохондрик и сега од кога ќе излезам од туш, се мачкам со комбинација од невеново и бадемово масло! Го оставам да се впие и се облекувам!........мисира супер........и не ми треба лосион4е