Порано го користев млеково за тело и сакам сега да го купам пак, ама не сум го видела нигде. Некој има идеја каде може да го има?
Не сум видела да има по поголемите маркети (можеби го има, ама не сум видела), јас го купив од локалниот супермаркет во Бт, а го има и во еден маркет за козметика во бт.
Ги порачувам од странство зашто овде се многу поскапи барем на Victoria's sekret, a Bath&body works кај нас не сум забележала.Знам дека ги има во Грција, па ако знае некој колкава им е цената и дали постои можност за купување " плати 3 земи 6" или сл.
Јас моментално ова го користам и од досегашното мое искуство со лосиони сум најзадоволна(го купувам по втор пат).Прекрасен и траен мирис (сабајле што ставив уште мирисам) лесна структура и добра хидратација.Цената му е многу пристапна, околу 170 ден. за 400 мл што мене многу ми одговара бидејќи секој ден се шљакам и секој месец купувам вакви од 400 мл
Го има во секој каталог на Авон, цената му се движи од 120 до 180 денари, често е на попуст. Во најновиот каталог е 180, во претходниот беше 150 денари. 400 мл. е, преубаво мириса и воопшто не е мрсен, многу е лесен, а доста е хидратантен.
Koristam i losioni i mleka ali samo od Avon mi se pogodilo da mi trae cel den mirisot Eldenata mi se svigja sto e dosta hidratantno , ali mirisot ne. U posledno vreme koristam kokosovo maslo i sea za sea dodeka da najdam nesto bolje , ke go koristam.
Моментално овој го користам на алверде, обожавам природни производи. За секој тип на кожа е, го купив затоа што има Q10 за затегање на кожата иако немам потреба од тоа. Овие масла ги препорачувам ја прават кожата многу мека и убава. Сите ги има во dm.
http://cf1.souqcdn.com/item/2014/09/18/73/04/54/6/item_XL_7304546_5654934.jpg го нарачав едвај чекам да ми стигне