https://thebodyshop.mk/proizvod/vanilla-pumpkin-body-butter/ Повели немаат никаква врска тие на Органик шоп со овие на Б.шоп
Гледам овој на Yves Rocher Ванила Бурбон е доста популарен и го фалат сите но не знам како мириса не сум го користела досега па и мене ме интересира ако некоја феминка го пробала да сподели искуство. Некои велат дека мирисот е тежок но некои велат мирисал преубаво нежно.. Во мојот град немаме продавница на YR така да не ми се порачува на слепо
Овие бади шоп подобри се? Оти оние на органик ми се катастрофа мене. Незнам зашто брендов е многу фален, од скраб пилинг до млеко и путери за тело се што сум земала ништо ми се нема погодено. Ама онака баш катастрофа лоши не ми се ниту средина мех. Сакам некоја крема путер за тело со богата текстура и хидрантна. Не како водичка да ми се растекува низ прсти
Аууу.. Мене многу убаво ми мириса. И се задржува на кожата мирисот. Мене пижамите на путеров ми мирисаат кога го користам. Плус споро се троши, а хидрира убаво не остава онакво мрсно чувство да не се упива во кожата.
Е баш такво барам. Имам многу сува кожа. И се што сум пробала до сеа као многу хидратантно ми остава после мрсно на кожа, како да ми лизга како да кажам, не ми се упива и ме нервира. Ќе го пробам овој дефинитивно. Гледам и помали паковања има што е супер за прва проба
Не знам дали си го зела веќе или не. Го имав спрејот за тело со истиов мирис, мирисаше слатко на ванила ама не беше баш тип на ванила што јас ја сакам. Онака беше, јак не ама благ мирис доста. Може и до мене е шо многу пребарувам и брзо ми здосадуваат мириси. Лосионов го неам користено ама би требало тој да е мирисот, само ваљда без алкохол и малце може понежен можеби. Само, различни ни се вкусовите, тебе може и би ти се свиѓал. Ако е ист потполно ко спрејот, ја лично не би го зела пак. Го користев иначе нивниот лосион од кокос па и тој беше, meh. Ништо ме ми се погодува мене.
И јас сум со сува кожа. Ова ем ми мириса убаво, ем хидрира и баш не е такво лепливо/лизгаво грдо чувството после мачкање. Пробај го и сподели баш.
Кој и да го земеш на Боди шоп нема да згрешиш, сите путери од прилика се густи, јас од кокос се уште го имам наредно сакам овој да го пробам, Некоја да не го пробала да ми каже мирисот каков е ? Исто и путерот со моринга е предобар доколку ти се допаѓаат цветни мириси И да , не можат да се споредат никако производите на Б.шоп и Органик шоп
Јас имам мн сува кожа, било кој путер би бил од помош од Б-шоп? Дали некој го има користено на Еуцерин лосионот со уреа?
Јас го имам тој со шеа путер и одлично ја хидрира кожата и тектурата му е преубава, плус мирисот се задржува на кожата. За екстра сува кожа за мене иначе секогаш ќе остане фаворит Неутрогена ( бело со плаво пакување)
Јас овој го имам од кокос и текстурата е многу густа супер е за многу сува кожа. Обично се тие путери за многу сува кожа што пишува на нив for very dry skin
И јас го користам Неутрогена иако имам нормална кожа супер се впива. Еднаш по грешка го земав она за многу сува кожа оил нешто пишува, а пакувањата им се ептен исти, и ми беше малку потешко на кожата