Црвеното е за мн сува кожа, јас кремата за раце ја користам со плус пантенол маст, и предобра комбинација ми се, ќе го пробам и лосионот. Ми го спомнаа Еуцерин со уреа, дали некој користел?
Za mnogu suva pomaga La roche posay lipikar ili Eucerin aquaphore. Nema miris ama e nameneto za luge sto imaat seriozen problem so mnogu suva i sklona na perutenje koza.
Aquaphore го имам користено, предобро нешто, дури и за децата сум го користела, ама ми е мн скап, и отидов на оваа варијантс со Неутрогена и задоволна сум за толку кратко време.
Да и тој е добар, не е толку мрсен и полесно се впива. А aquaphore буквално на цело тело и под очи ако се премногу суви сум го користела. Кога има попусти сега пред нг, може за добра цена да се најде.
Еуцерин со 5% уреа го користам јас, овај е парфимиран и многу добро мириса и плус многу ја хидрира кожата, јас ако се намачкам на вечер до другиот ден нозете ми се мазни, ептен се осеќа разлика.
Оваа е предобра, не е од Боди шоп, ама многу е убава хранлива и природна. Јас сум заљубена во овој производ
Од Орифлеим има добри креми за тело, добив една на подарок лесна и миризлива ептен ми се допадна, исто и на џордани е убава за тело.
овој мириса преубаво и добро хидрира, мирисот е доста јак и трае цел ден на кожата, генерално лосионите на Dove мене ми се покажале како најтрајни во мирисот досега.. Исто така и овој на treaclemoon го препорачувам, само не е чист мирис на кокос, има и макадамија но некако повеќе ми мава на ванила ама кокосот се осеќа секако - мене ми мириса како млеко за сончање само за жал мирисот не е многу траен.. јас го имам заедно со гелот за туширање и пилингот
Дали го има во мк овој крем? По маркетиве го немам забележано, а ни во ДМ и Cosmo не можев да најдам.