Мене ми е океј доволно ми пени и 3-4 пумпици некогаш и знам да претерам На чисто мириса. Нема некој јак мирис. Леле ама ти објаснив
Кој лосион за тело најмногу е нежен за кожата? На лето ставам минимално, многу мразам од што е топло и од тоа уште толку мислам се лепам. Редовна сум на Нивеа ама сакам да сменам. Нивеа од кокос одамна го немам сретнато во ДМ, има преубав нежен мирис кој се задржува после туширање. Предлог за некој лосион кој ја омекнува кожата и мириса во текот на денот? Само не сакам тешки мириси сакам нешто свежо, чисто да не се некои слатки, благи мириси...
Јас купив крема за тело од Organic shop со мирис на личи и пет масла. Иако општо мирисот на личи ми се допаѓа многу, мирисот на кремата ме разочара малку. Инаку прв пат купувам од оваа марка. Сте користеле ли некои од другите креми? Како сте задоволни?
Да. Убаво мирисаат ако кожата ти е сува гледај да пишува fоr dry skin. Зошто на некои од нив пишува за нормална кожа. На пример тој со кокосот и со шеа се за сува кожа со сигурност.
Јас ги користам на боди шоп и се одлични. Мирисот трае со часови, одлични се за сува кожа. Нема да погрешиш ако земеш било кој од нив.
Јас ги користам и сум презадоволна. Арган, кокос, шеа, пампкин спајс ги имам. Мирисот на сите им е сон. За сува кожа се одлични.