Јас искористив едно цело пакување и не ми беше ниту лош ниту па нешто предобро. Пример Дове е многуу поубав. Исто и Бекутан обичното млеко за кожа. Единствено не знам од Нивеа какви се за комплетна споредба. Ама ја би ги купила другиве наредно
Јас морам и на Organic Shop лосионите да ги пофалам, преубави се, нежни, хидратантни ама морам да земам нешто уште похидратантно.. И на Dove ги фалат, па може да пробам.
Девојки можеби не е за овде, но слободно преместете во соодветна тема, кажите што се мачка за убави секси мазни нозе така да светнат и такс фа добијат тен, како на на пејачките, што стават од тие мармаладите ли?
Пробај го тоа Оливал маслото со светки, го има во ДМ маркет. Таков некој сличен ефект дава. Гледав пред некој ден и слично такво продуктче од Балеа, со светки. Кафеава боја имаше течноста во шишенцето, веројатно дава и некој благ тен, го немам пробано за да направам споредба дали е ист ефектот со тој што го бараш, ама ете чисто како информација, ѕирни го дали ќе ти се допадне. Вака изгледа:
capezio се вика брендот, а кај нас не знам дали има нешто слично...ама колку што знам за концерти на пример носат такви и тие им го даваат тој светкав ефект, убав изедначен тен. Сега за лето не верувам дека ќе облакаш хулахопки нели, ама погоре друга членка ти предложи производи па пробај со тие друго масло со светки мислам дека е Monoi од yves rocher, но тоа мислам е само светки, не дава тен
Женски предлог млеко за тело или лосион, за летово, за сува кожа, особено за после сончање, па кога кожата ќе почне да се лупи, да се намачкам да не се познава
јас за после сончање зедов лосион од Сан денс од дм и презадоволна сум пошто стварно освежува дава пријатно чуство на свежина ладење и хидрација.
Некој гел за туширање и млеко за тело од кои мирисаш на свежо и чисто? Мирисот да им се задржува барем некое време.