Мораш да прашаш некој постручен ако доиш, не смееш се да користиш, пиши и на Магнолија на инстаграм, ќе ти даде насоки и совети.
Бебето ми е на интензивна, пред време е родена и се измолзувам и фрлам . Сеуште не ми е надојдено млекото
Е, дали мирисот трае и дали ја хидрира доволно кожата? Премногу ми се исуши и барам некој крем за хидратација ама и да мириса убаво, од Нивеата веќе ми се здосади.
Дааа, многу е убав и се задржува мирисот. Ако сакаш за сува кожа нешто, јас би ти го препорачала лосионот на Еуцерон со уреа, за кратко имаш ефект, ама нема мирис на ванила.
Знам за еуцеринот и затоа не го сакам. Се мислам дали да го земам овој ванилава или некој путер за тело. Кој повеќе дава хидратација? Иначе за сува кожа, да.
За сува кожа уреата најдобра ти е, јас мака мачев ама ова ме спаси, го фалат и на CeraVe лосионот, ама јас го немам пробано. И овој од ванила е убав и хидрира, ама не колку еуцеринот.
@Mumoftwo30 Го земав ванилата Хидрира, за тоа е супер. Но мирисот нема врска со ванила, повеќе ми мириса некако на машки парфем
Каде ги има млеката на Bettina освен онлајн во нивната продавница? Многу ми е да трошам 2000 денари за да не плаќам достава. Бев во ДМ и немаше никаков, а го меркав Summer vanilla.