Organic shop од Белина. Ама чекај попуст да дадат. Јас го земав за 350 ден. Инаку околу 800 е редовна цена. Не е спреј, како масло е ама светка.
Мене ми е ок. Само мирисот е слаб. Го користам за layering пред парфем. Маслото од yves rocher со монои исто е светкаво, ама по суптилно. А мирисот е многу силен и убав. Ете како алтернатива. Спрејови со светки имам пробано и на Викториа Сикрет и поефтини, сите ми мирисаат баш на ракија и брзо ветреат.
Да препорачате млеко за тело, помасно некое што изгледа убаво на исончана кожа? Имам Нивеа ама мирисот ми смета.
Јас масни не користам многу, повеќе земам хидратантни. Но преубав мирис ми има хидратантното масло од монои од YvesRocher плус светките на исончано се преубави, дека суптилни. Ако сакаш и ти мирис на монои има во зегин на Corine de Farme aма мислам дека тие беа за потемнување. Скоро гледав и во the body shop ѕирни на нивната страница.
Путер за тело земи си, тие се помасни од млеката. Можеш овој да го пробаш, ако си по благите мириси. Викаат дека е копија на Bum bum кремата за тело на Sol de Janeiro.
И тука го има, само во ДМ поевтино испаѓа со попустот. https://atika.mk/c/148/brendovi/treaclemoon Ако не сакаш многу масно, можеш лосионот од истата линија да го пробаш, во жолто шишенце. Мирисот е сон за лето.