Девојки велат лекот вреди 5пари ако го знаеш, мене најубав тоник кој ми го исчисти лицево а имам проблематично е тоникот од ловоров лист т.е чај од ловор и со тоа го бришам лицето
За отстранување шминка ти препорачувам два отстранувачи: за лицето- мицеларна вода од Garnier а за очите двофазен маслен отстранувач од Nivea. Спојлер: слики За сунѓерче, ако мислиш за нанесување пудра, ти го препорачувам тоа на Ebelin од DM Спојлер: слика
лосионот или тоникот што и да е е најубавото нешто што сум и го пружила на мојата кожа откако ке го измијам лицето со пената за миење поминувам со тоникот вади уште нечистотии а после лицето ни најмалку не го осеќам како затегнато веќе второто шише го дотрошувам презадоволна сум
mislam deka go preporacuvaat za tinejgeri. jas mislam vo toj period sum go korisela znam odamna bese e bea losi
Имам комбинирана кожа, ако ги имате пробано овие од сликиве, дали може да ми кажете дали одговараат за мојот тип и кој од нив би ми го препорачале?
^ Имам земено маска за лице, ама не дошло ред да ја пробам.Ќе пишам за скоро. И јас се интересирам за козметикава.
@Elence93 Lvly маската за лице е одлична. Утрово лицето ми беше меко како кашмир.Не се сеќавам која ја користев последно, за да споредам. Планирам да го купам тонерот неделава, а следната; ќе кажам, што-како.
Знам ова е од многу одамна објавено...Но може ли да те прашам колку си задоволна од Хлоракол затоа што сакам да почнам да го користам но не сум сигурна во таа одлука
Во Космо има еден многу убав тоник со калинка на Др. Шелер ако не се лажам беше околу 450 или 500 мкд. Пробај го. Поздрав.
Женски која комбинација од млеко и тоник ви се покажала како најдобра за сува кожа, гарние, биотен или алверде?