Не ја суши но знае да ја иритира малку. Овој треба да се потресе пред нанесување, идеален е за лето а во зима само таму каде што е мрсна кожата. Мора да ставаш похидратанта крема.
https://instagram.com/skinproducts.mk?igshid=YmMyMTA2M2Y= Jas gi koristam ovie i sum prezadovolnaaa, odgovaraat na sekoja koza posto se na prirodna baza
Јас го имам користено , убаво чисти и задоволна бев. Ама на тебе не би го препорачала зошто не е баш за чувствителна кожа и е повеќе за мрсна. За комбинирана види го тоникот на толериан линијата
Здраво драга, јас би ти го препорачала овој за чувствителна кожа или овој Вториов го користам моментално јас и презадоволна сум. И двата се моментално на попуст на bellina.mk
Јас го имам користено претходните години и сега скоро, мене ми е добар, убаво ја чисти кожата и не ми ја пресушува.
Се надевам збориш за овие два , Плавиот ти е за хидратација,смирување на иритација, наменет е за сензитивна /сува/нормална кожа. ( имаш пантенол и хијалуронска како поглавни состојки) Зелениот ти е за комбинирана и мрсна кожа и склона кон акни и пори. За намалување на изгледот нс порите и притоа да помогне со себумот нс лицето да не е толку мрсно . (Имаш сулфур ,цинк и манделична киселина)