Опааа, ете кој има среќа. Колку доби ако не е тајна? Ајде и седмица еден ден да си фатиш. 30 денари е една комбинација, ја не играм, два три пати годишно само, прво неам среќа, второ не верувам дека реално добиваат, ова зборам за поголемите добивки, за помалите ко 4 ка, да, се паѓа, исто и она со грепките. Ова со скратен систем ама е комплицирано, шпанско село ми е, и не можам да се замарам. Системи, комбинации,таблици, бројки...
30 денари е за она стандард лото уплата, мислев за ова колку е, исто? Вака немам играно досега. Инаку, 300 денари добив, ништо посебно.
Јас 2017 фатив 6ка, со парите прошетав Лондон и Минхен и толку беа, ама среќата ми беше таква што 7 души други фатија исто 6ки и малце пари беа. Инаку 7ми број беше 14ка, а извлечено беше 15ка. И така.
Имаш направено профил? Се оди во уплати/исплати и треба да уплатиш од трансакциска сметка на државна лотарија, за да можеш да уплаќаш онлајн. Мислам дека 300 денари е најмалку што можеш да уплатиш. Значи, од транскациска сметка си ги префрлаш парите на профилот на loto.mk. Кога ќе имаш добивка, парите можеш или да си ги оставиш на профилот за понатамошни уплати на лото или да си направиш исплата од државна лотарија на трансакциска сметка.
Е не знам ова дали е исто. Искрено појма неам, ама го искомплицирале значи, милион начини на играње напраиле.. Ја онака стандард играм со ливче, пробав еднаш онлајн, вика треба минимум не знам колку денари да имаш и баталив, како не бе, ќе им плаќам, сакам за 30 и за 30 ќе биде, ни денар поише. 300, 300, кој ти ги дава. Лелеее за еден број само поголем, седмица ќе си фатела. И после нема местенки? Абе ајде. Ај битно си зела нешто и си прошетала. Верувам дека има среќни луѓе ама исто верувам дека местат тука кај нас. Е ова ме иритира шо условуваат, мораш 300, паметни, они ќе кажуваат. Абе гонете се.
Не, немам профил. Тука не се снаоѓам за да се регистрирам. Пополнив сѐ и ништо не се случува, ни емаил ми стига за потврда ништо
И јас не успеав од прва ама чепкај ваму, чепкај таму и направив. Провери дали се' е правилно пополнето и на крај да обележиш дека се согласуваш со условите, а потврдата за регистрација види да не е во junk или other.
Успеав од друг телефон да се регистрирам, од мојот никако не сакаше. Е сега, како да играм? Кај да стиснам за да си одберам броеви? Едит. Се снајдов, уплатив
Играм редовно околу 3-4 години, со една пауза од неколку месеци измеѓу. Ги уплаќам истите бројки, само по една комбинација на игра. Само еднаш сум добила 4ка до сега, 200 денари. Си викам ми се збира и кога-тогаш ќе се израдувам. Реално не е некој си голем трошок. Понекогаш знам да купам и по некоја грепка. Ме викаат коцкарка, иако далеку сум од тоа. Чекам да ми се посреќи и да им покажам на сите.
Igrav nekolku pati mesecno i nikogas poveke od 200 i 400den ne sum dobila.. samo pamtam ednas gi zapisav broevite i sum zaboravila da uplatam sednuvam da gledam baram livce go nema a sekogas istite brojki i bas togas brojkite sto gi pamtev 6 isti se padnaa za 7mata brojka ne se sekjavav i umrev od makaa i veke ne uplativ od togas sto znaci golem baksuz sum.. ama ke probam pak da si uplakam mozebi ovoj pat ke mi se posreki..
Ај некој нека каже дали точно разбрав.. Ако играм со скратен систем и го одберам Број на систем 3, тоа значи дека треба да означам 15 броеви со х, и ќе имам 9 комбинации и тоа би ме чинело 9*30=270 денари? Ако грешам поправете ме, баш би сакала да го научам скратениот систем
@farahfarah Вака се игра: "На лозот има два посебни дела за гребење: поле со бинго броеви (по левата страна), коешто содржи 24 броја (1 до 90), а по десната страна на лозот се 4 бинго комбинации (со по 3 линии). Поклопувањето на 15 од изгребаните бинго броеви со сите броеви во една од комбинациите од по три линии, значи бинго добивка., а сумата на бинго добивката е испишана над секоја од 4-те комбинации. Покрај премиите на поединечните бинго комбинации во вредност од 600 000 ден. (х 6), 120 000 ден. (х 10), 60 000 ден. (х 20) и 30 000 ден (х 50), може да бидат освоени уште две категории добивки – две линии и линија,". Кај тебе испаѓа вака, што значи не е добитен лозот. Ако сум погрешила од брзање, провери ги пак бројките која каде е
Нели Државна лотарија немале лиценца за онлајн играње, мислев дека е укинато, но гледам уште може да се уплаќа. Сигурно е?
Имаат лиценца за Државна лотарија со 100% државна сопственост, немаа лиценца за фирмите каде што 51% беше во државна сопственост.