Бритни ај веќе што не ја интересира како изгледа, немора да се труди....јас уставри незнам зошо и има она такви парчиња во гардеробер....али ај. Ама барем од хигиенска гледна точка малку да се средеше, ова не личи на човек, уште помалку на девојка. На останатите лоши комбинации се изнасмеав, во нејзиниот случај ми е жално. Инаку некои од комбинацииве се за спотови, филмови, така да донекаде оправдано е, сепак сценска костимографија нема баш некаква релација со мода, сосема различно. Повеќето од комбинациите на Сара Џесика Паркер се од сцени од сексот и градот, а на Ријана од спотови....
да вистина нкои изгледаат како кловнови ама сепак гардеробата е за на сцена не е за секој ден не се до толку луди вака облчени да се шетаат низ град ...ама едно не ми јасно во ред ова се прскапи парчиња облека ама дел од нив изглдаат ефтино како им се дава толку пари за овие костими на циркузанти ама сепак тој што си има осет за облека си изгледа убаво и во ефтина облка а тој што си чека други да го облечат ке плака и ке биде исмјуван ,
крајно се извинувам за оффтопик ама морав од почит кон Хајди мислење на пишам Хајдо ме изнасмеаа!!! Со емоциите до нив од кај ги ископа На онолку пари како лик од цртан филм да одиш надвор брееј што ке беше тоа
И јас се извинувам, ама смајлите покрај сликите ти се подобри и од самите модни утки! Бритни е човек да земе и да ја жали, не за џабе му доделија стартелство на татко и доволно е да се видат сликиве и да заклучиш дека не е нешто во ред со нејзе Ме зачуди само Ана Винтур во тој вонземјанскиот фустан...можеби догодина сите ќе се шетаме така облечени