Ќе почнам со овој, одвратен , просто ужасен фустан А балеринава не знам кај тргнала: Катасрфална утка и обид за мешање: Ова нема потреба да го коментирам: И незибежната Парис, грзно и бело!
не ...сина крофна! ...изгледа е маскота на Пекарата за Крофни и бели пецива која се наоѓа веднаш зад аголот! ===>
Еве и од мене нови модни утки. Ако преживеете фо крајот на постов, имате лајк од мене Бритни мене ми е во топ 3 модни катастрофи на сите времиња.. Одвратно изгледа, барем последните 10 години Една убава комбинација нема од неа на целиот Нет. Распуштена, крупна, без вкус и осет за естетика. Ајде да ја олабавам малку Бритни. Еве уште некои модни ужаси!!! И за крај мојата во последно време омилена ‘‘модна икона’’. Ве молам придружете ја Госпиката со силно ракоплескање, за ‘‘фантастичниве‘‘ комбинации.
^^ Убаво кажав оваа Блер катастрофа се облекува во приватен живот. Не ме чуди. Бритни уште помалку ме чуди. А Ријана последнава година е катастрофа! Ептен ми се одмили, ич не ја сакам. А што беше слатка убавка и поубаво се облекуваше порано. Сеа се разголи и ептен експериментира. Не дека нема добро како ова
TOП ТРИ НАЈЛОШО ОБЛЕЧЕНИ СЕЛЕБРИТИ ГОСПО`Ж`И ГОДИНАВА без осет и усул за убаво, пристојно облекување се: 1. САРА ЧЕСИКА ПАРКЕР (Доволно е грда, зошто мора дополнително на се огрдува не ми е јасно...ми создава тахикардија кога ја гледам) ^сликава е доказ, дека одсекогаш била хенгикепирана за комбинирање облека 2. РИАНА (Фино чупе беше, знае да пее видовме, но веројатно мисли дека не е доволно забележителна па мора да стави корито на глава за да ја приметат луѓето) во брзање ја винале на црвен килим, па си излегла со папучките 3. БРИТНИ ( Бритни веќе доживува фијаско, како во кариерата така и во психичката деменционална растроеност. Од модна икона стана модна кокона. Прости и господе, некој и направил црна магија. ) каде си тргнала девојко со та фаца? ( Леди Гага не ја ставам во листава, бидејќи барем се труди да биде уникатна, да шокира со нештото, кое колку и да е ексцентрично има некаква смисла или порака)
И јас не можам да се изначудам као се претвори во ова денес. Изгледа како бездомничка, што живее под мост. Јас разбриам да не се труди многу и да облече прво што и дојде, ама на неа секогаш изгледа први и доаѓаат најодвратните парчиња. Ништо со ништо не и се спојува, плус со флеки по облеките, мрсна коса.... Мисалм каде така?? Па ако ништо друго барем да си зачува репутација, некогаш била нешто, во чест на тоа, барем изгледај на човек!!!
Ни мене не ми е јасно како стигна до тука Од најголема тинејџерска ѕвезда, која што прилично добро изгледаше, а што е со алиштава ни мене не ми е јасно, вакви да барам нема да најдам хахахаха Сега сваќам колку голема функција игра фотошоп дури и на спотовите