Uh ni za zabava takvite ne gi sakam...Obicno."pagjam" na sharm,slatkoreclivost i harizma-seto toa prosledeno so nasmevka..
Losite momci se za kratki stazi kako i lesnite devojki privlekuvaat no ne zadrzuvaat interesni se za den, dva no ne i poveke, so vakov tip ne bi mozela da bidam vo vrska od pricina sto dovolno si se cenam i sakam i premnogu se imam vlozeno vo samata sebe pa taka da ednostavno ne dolikuva i zasluzuva takov tip da zastane do mene i da sakam ubav i miren zivot a vakviot tip ova nema da moze da mi go pruzi so nego ke imam buren zivot, nepredvidliv, opasnost i problemi...
Mene pak od sekogas me privlekuvale onie koi rizikuvaat . Momci koi ne se plasat od avantura . I si najdov eden takov i ne deka nemozes da gi smenis , naprotiv , mene mi pojde toa od raka . Mnogu lesno uspeav da go promenam . I ne bese od gorespomenatite seljaci moderni i klasicni . Gradsko dete , so ponasanje , so stil , od kako go poznavam jas zaprimetiv deka ima dzentlmensko ponasanje , ama znaese i gluposti da pravi kolku tastaturi , mausi i monitori nastradale od nego niz prozor letaa nebare se tetratki imase drugar imaa pari ne im bese za pari , ednostavno gi privlekuvaa rizicite , pa vleguvaa vo kukji i si gledaa tv na kaucot , ke zemea nesto od bizuteriite i izleguvaa niz prozor . Cesto znaese da izmesa alkohol so "trava" i da go nema nikade tri dena . Ama ne mu ja mislev jas deka denes ke imam dve preubavi deca so nego , deka ke bidam pricina za toj da se smeni od koren Denes ne konzumira nikakvi drogi , alkohol samo vo odredeni slucai ( za ragjanje na bebe i takvi veselbi ) , provaluvanjeto po kukji so drugarot ostana vo srednoskolskite denovi . Sega e sozrean covek i tatko na dve deca , ima stabilna rabota , dzentlmenstvoto mu ostana . Toa nemozev da go smenam
НЕ, не за друго не би преживеале заедно Не знам точно што се подразбра под лош ако се подразбра тоа јас што го подразбирам (фраер на батерии), не би, не ми е ни предизвик ниту ми е привлечно.
Ne podnesuvam mashko ligavenje i papucharenje. Ama nema shansi nitu da toleriram nekoj da e losh kon mene.
Да , за до кај 20год. Онака за топло-ладно За занимација де Омилени ми биле, на крај сепак јас лошата бев !
Во денешно време тие "лошите" се претежно сељаци. Екстремно одбивни ми се и ги избегнувам колку можам. Old Hollywood bad boys, yes please. Не дека ги има нешто многу кај нас, а и општо во светот.
gi sakam taka narecenite losi momci po seksi s enanekoj nacin ima mnogu poveke energija vo niv znaat muabet d anapravat da te osvojat pozabavno e ne e monotono i taka
Правите лоши момци од кои треба да се бега почесто се јавуваат во штиркани кошулчиња костимчиња, имаат имиџ на мирни татини синчиња, некад тераат од фамилија имиџ, полни се со комплименти за тебе и твоите, ги знаат сите манири и се тоа додека не ги покажат забите. Од друга страна, знам многу такви демек лоши момци кои девојките и жените во нивниот живот ги третираат како кралици, бранат дечиња од bullies итн. со други зборови го користат таквиот имиџ за убави работи, за да некој се чувствува сигурно и заштитено покрај нив и за да не секој може да се зафркава со оние кои му значат, а некогаш такви доблести манифестираат и кон непознати. Голема грешка е да се оценува според имиџ и некој специфичен начин на манифестација. Змијата ги крие нозете, не ги покажува.
Мене доста ми е од лоши момци.Од мојата прва љубов па се до сега во мојов живот се само такви.Не ги барам јас нив тие ме наоѓаат мене.И сакам промена.Доста е.
подобро да идам со некој хулиган него со некој папучар...жена у душа.. па ја да бидам лошата.?? хах нема шанси. сум била лоша ама не сум идела со женчиња. до сеа дечко ми најлош испадна некако. ама си го сакам.
Sto e dobar, a sto e los momak? Citam papucar, sto e papucar? Covek sto ve saka I vi odi po kjefot? A podobro e da ne smees da mrdnes I zbor da ne smees da kazes ...odel ne odel so drugi I tvoeto mislenje da nema nikakva vaznost? Nema smisla to a za mene.
мене тие лоши момци поише ми личат на сељаци, незнам заш така дали пораснав или оти не гледам мн. филмови?
леле не сакам такви лоши момци воопшто од секогаш ме привлекувале тие мирните или тие што едноставно се поскромни и не се покажуваат на луѓето
Не бе нејкам сељаци сакам вистински маж , ромамтики и љубов да знае што е и да ме разбира! Лош не не ни во кревет го нејкам таков а камоли за живот..
Лошите момчиња секогаш ги "собираат" девојките на добрите момци. Како непишано правило младите девојки секогаш ги привлекуваат/ги сакаат лошите момци нели оние "лошите мом'чета" што би рекле бугарите, ама за среќа лошите мом'чета (bad boys) се за кратки патеки и имаат краток рок со други зборови младата девојката кога ќе созрее со текот на годините ќе сака некое добро воспитано момче а не некој сељак! (Со почит кон вистинските селани)
Со хулиган идела она.. тресла се гора, родио се миш. Колку се опасни денешниве малолетнички се' најопасните 'мафијаши' ги испофаќаа, што ке праиме сеа ние останатите со папучариве. Опасна женетина си мајке ми. Спојлер ..се разбира се додека не ти ги дај косите в раце некој од хулиганчињава твои. шта речи.. Bad boys = Сељачана тешка. .
Ама ме нервираат тие хулиганите излези на улица пцујат,плукат се дерат се глупираат..Мене ми е срам што ги гледам а незнам на родителите како му еСепак многу повеќе внимание привлекуваат тивките момци одколку некој сосила што се прават ГЛУПИ