како и секоја друга жена или ако не секој 80 % сами се заебете со такви кретени и после друг ви е виновен
Добри момци а - родителски миленичиња, што на 30-40 години сеуште ги слушаат „МАМА и ТАТО“ и без нивна дозвола нема ништо правење... (иам пријателчиња такви) затворени, со маицата пикната во трењерки Лоши момци а?! Дечко, што е самостален, не му мава рецка на никој од „блиските“, расположен нонстоп за луди журки, авантурист во сите погледи... edit: Бај д веј, изгледа лошите се повеќе, самоуверени... да не речам со огромна САМО ПОЧИТ, и САМО ДОВЕРБА! А совршени момци кој се?! Ако може девојки да му дадете одговор на едно лошо момче ?!
Зависи, неќам лигави маженца на -2 степена дома да ми седи, некој што сака само по дома да седиме да ме тера сите можни утакмици да ги гледам макар и по рагби.Да трча по мене ко прле пред магаре.Нити сакам па некој што нема да се замара со мене, умерено да е.Гледање кога можеме чатање најнормално а не бебе,љубов циу миу.Нити пак сакам да ме дави кај сум со кој сум или пак да ми брани нешто. А искрено во последнава само такви некои ,,лоши'' момци загледувам или по Амерички fuckboys.
Лошите се повеќе искомплексирани, не самоуверени. Огромна само почит за што? За притвор од 24 часа и сега главен навивачки хулиган оти нели ал капоне..