Јас имав бед бој и напочеток ми се допаѓаше кога беше многу љубоморен , кога беше заштитнички настроен кон мене , кога се тепаше со некои. Ама потоа сфатив дека тоа е незрело. Пробав да го сменам и позади лошото однеување очекував бајче, ама излезе дека добив само лаги и останав повредена. А пуста жеља за лоши момци, ич не ги сакам добрите некако млитави ми се, досадни, само да те гушка да те гњави. Е несакам такви.
Prvo da razgranicime sto podrazbirate pod bed boy? Citam razni mislenja i los decko e toj sto e ljubomoren,agresiven,sto vleguva vo tepacki i e zastitnicki nastroen prema devojkata! Toa li e za vas bed boy? Jas ne bi rekol deka toa e bad boy! Ama ok e ako taka razmisluvate!
Па според тебе бед бој е кревет , па никој ништо не ти кажа. Шала на страна секој си има своја перцепција, може на ја објаснив добро ситуацијата, но сепак искрено се надевам дека нема да биде никој со таков бед бој како мојот бивш . И тоа не беше само бед бој туку и evil boy
Колку само ми се плитки поделбите на добри и лоши момци, на лесни и тешки девојки и бла бла бла.... А бе дај навлезете малку повеќе во карактерните особини на личноста па определете дали ќе ви одговара. Па сега лош, добар или некој микс зависи од вашите критериуми.
Eve da se doiskazam,sto e bed boy,toa ti e tip koj e narkodiler ili istata ja koristi,alkoholicar,kockar mada i nemora da ima vakvi poroci,no poveketo poseduvaat nekoi od ovie poroci,ne gi pocituva devojkite gi tepa,maltretira i samo mu se za seks,ako ne dobie gi siluva,krade,i gleda nekoj bez pricina da go istepa itn,ima uste mnogu ama voglavnom tie se karakteristikite!
Мислам дека најчесто девојчињата што имале некоректен однос со татковците ,проблеми со него или со неговата агресивност,понатаму покажуваат склоност да имаат сличен партнер. Т.е лошо момче. Некој што ќе биде доминантен,ќе ја покажува својата сила и ќе им наметнува ставови и мислења. Тоа е повеќе агресивно момче. Односно најчесто е личност што поима нема што прави во животот,не знае да се разбира со зборови,туку со тупаници. И во зависност од тоа до каде ќе им тера врската или колку ќе му допуштат толку тупаници ќе добијат и тие самите. Свесно да одбереш лошо момче мислам дека е плач по внимание ,недобиено од родителите.
Најголемиот број на девојки паѓаат на лоши момци,независно што ќе кажат. Ситуација бр.1. Девојката се жали како некој момак е проблематичен,за тоа се информирани поблиските и подалечните пријателки,а со некои од нив држат беседи на таа тема.На крајот девојката повторно завршува у кревет со момакот.Ова е една од главните причини зошто во принцип не сакам да имам женско како пријателка.Затоа што на кукањата им нема крај,а ефектот е никаков.Не го губи моето ценето време кога и најмалите деца веќе знаат дека истиот кретен ќе ти го натепа у уста штом падне мрак,а ти ќе му дозволиш затоа што твоите пријатели и пријателки не зборуваат,туку канти тропаат . Ситуација бр.2. Типката иде со тип 2 години,но не е сигурна дали сака секс со него затоа што сеуште не го познава доволно.Доколку си дадат шанса,можеби во наредната деценија ќе го запознае подобро и ќе му се препушти. Но,затоа за истата типка постои друг тип кој може да го запознае за 2-3-5 месеци ,и максимално да му се препушти.Добриот момак е романтичен,внимателен и се обидува да воспостави емотивна врска.За возврат не добива ништо,освен не на repeat,по 58-ми пат.Лошиот момак иде директно со однос I want your pu*sy ASAP,иако може да се прави дека тоа не е неговата главна агенда .Резултатите се познати. Постојат еден куп други примери кои го потврдуваат правилото:Treat them like crap...And they keep coming back .Оваа реченица е прав бисер,и дефинитивно е задолжително четиво у читанката на секој лош момак. Од друга страна има моменти кога девојка може да категоризира некој како лош момак,невнимателен итн.,ама тоа да нема врска со реалноста.Пр.јас одбивам да купувам тампони или влошки у Тинекс или Веро.Тоа се нејзини ствари.Ако некој лимко ја научил дека машкото треба да шета со тампони во Веро,тоа е нејзин проблем.Или ако некој ја научил дека треба да и купи нешто за да ја разнежни пред да му го подудла,исто е нејзин проблем.За мене тоа е претплата за Blowjob Plus пакетот .Само затоа што не сум дел од пусификацијата не значи дека сум лош момак.Топлификација...Пусификација Лично не сум ни добар ни лош момак.I'm on the edge . Уште една ствар.Неколку зборови околу Can I? феноменот.Добриот момак има однос со девојката у Can I формат.Пр.Can I see you?Can I touch you?Can I smell you?Can I love you? .Ова е хорор ситуација претпоставувам за повеќето девојки.Јас кога би бил девојка не би сакал ништо да имам со таков момак Така да, ситуацијата не е црно-бела.Лошите момци имаат одредени особини кои во одредени ситуации се попозитивни од оние на добрите момци. Да не испадне работава дека вршам притисок...But...Honey,that's a big butt. .
Факт е дека секој имал, и да, слаба точка се ко шо вика Каша, ама наклонетоста кон нив не е здрава како прво. Која е таа потреба одново и одново да му бидеш сосема тринаеста работа на некој, со уште пет-шест кокошки плус, со површна почит, онака џентламенски добро ќе те заебава. Јас секогаш сум викала, додека не повредеш момче ( не намерно, во мој случај), никогаш нема да знае во целост што е љубов. Значи мора, ама мора да има некоја поетичност во врската, некоја метафора според Кундера ајде. Е ова ти е чист мазохизам, Ох, дали си ти свесна за својата несвест? Денес не знам шо би ме навратило кај некој ваков, да биде ли премногу згоден или не знам. Секако не паѓам на згодни, секогаш сум имала со малку вишок кг и такви си ги сакам Шармантен? Абе има ги многу. Точно дека никогаш нема да го заборавам бившиот од прва, втора и трета, мочко на моја возраст со кој се имаме трауматизирано на секој состанок, но и јас преферирам некој повеќе да ме сака отколку да му бидам само возбуда. Другарството во врска ми е далеку побитно од игрите кој патем многу ги сакам и факт е дека со еден дечко кој те љуби и почитува се, ама се можеш да имаш. Од чиста љубов до перверзии, затоа не знам зашто толку некои од вас ги преферираат.
И јас мислев ќе се опаметам после бракот со "лошо момче", ама се гледам и си се разочарувам од себе, зашто иако цело време си зборев од сега скроз спротивен ќе биде тој со кој ќе имам нешто, пак исто си продолжив. И скоро бев во ситуација да се мислам меѓу двајца, едниот баш онака лошо момче, во смисла, овој пат, фала Богу не како бившиот да крши закони, но се друго што не би трпела како карактер во врска, дрско однесување, бесен, и еден толку фин, пристоен дечко на место. И што ми се случува мене во паметот. Од една страна, овој првиот знае да биде секаков, и си мислев дека покрај него можам некој ден и да настрадам, ако се зближиме повеќе а нешто му згрешам... А вториов толку ме возвишува, има трпение за моето кон него дрско однесување, ме толерира иако сум секаква со него, а ништо не добива од мене. Ми го посветува целото внимание, ми удоволува кога сум покрај него на сите можни начини, дури како детенце негово ме разгалува, ( а јас му кажувам колку мислам на другиов)... И иако разумот ми вика -Овој е добар за тебе, не е себичен, се прави за да те гледа насмеана, ќе бидеш среќна покрај него и ќе ти пружи се што сакаш и ќе имаш убав живот. Јас сепак , ко идиот некој, сум се фатила за вториов , и не пуштам бре!
Знам.. А ми се свиѓаше пред да го запознам, и место да уживам што толку ми угодува, мене ми е досадно тоа...
Jas sum bil i losh i dobara taka da znam , koga sum bil los noze mi miele koga sum bil dobar sum go jadel e ajde zasto taka ? Vie zenite ste cudni i zatoa i dojdov na forumot da ve razberam da procitam sto mislite ali nema sansi da ve razbere covek Vas uste 200 godini da zivee . Ako Ve maltertira , ne ve recka trchate po nego ali dali e toa jacina ??? Spored mene ne e ... po jak e onoj koj ke bide so Vas koga ke Vi bide tesko a losoto momce nema taka lesno da smeni lajf stajl radi Vas pogotovo ako ima na lager 5 devojki. Bidete so onoj sto znae sto saka a toa ste VIE , a ne so nekoj sto ne moze da se odluci dali u kafana da ide , dali da vozi motor ili da se javi na Ceca, Sanja ili Milica. Zatoa malce porealno gledajte toj nekoj da se grizi za Vas posto ste ipak zeni na koi im treba vnimanie i pomos podrska vo ovoj lud svet. Se drugo bad ass e kratkotrajno i ke placete posle A za da ne placete eve mali muzicki poklon [url]http://www.youtube.com/watch?v=MwBSZlun1NI&feature=player_embedded[/url] [mod-kirilica:1hebup2m][/mod-kirilica:1hebup2m]
Вчера другарка ми и мајка ми си дискутираат во мое присуство за тоа како нели никој не ми се погодува, како на сите им наоѓам мани и обично ги сместувам во ПРИЈАТЕЛИ. И мајка ми ме протолкува. Вели Хипи сака бандити. Кога ќе подразмислам, има право. На прв поглед им се истакнува мажевноста преку бандитизмот. Ама тоа на прв. И најчесто на вториот поглед ми се менува проценката.
Во овој период, одкако убаво го запознав татко ми, кој е , што е , каков е , каков бил и цело негово минато. Искрено сега се што знам и се што сакам е некој кој нема ни најмалку да личи на него ... А добро момче е тоа кое ке знае да биде до мене, ке ме подржува, ке ми биде и пријател и дечко, ке знае како да се постави, и да ме одбрани у некои ситуации и .... патем и И добрите момци можат да ве заштитат, да ве одбранат и да не ќутат на некои наши барања. Тоа не го прави лош, напротив тој е тој според мене Вистинскиот.