Јас сум лош момак , понекогаш не фрлам ѓубре и ја оставам даската дигната .....а понекогаш и чорапи фрлам насекаде
Не-дефинитивно.Колку и да сакаат да бидат шмекери не им поминува,барем кај мене не,ми делуваат како ИСКОМПЛЕКСИРАНИ САМОБЕНДИСАНИ ЕГОЦЕНТРИЦИ што во мојата глава е се само привлечно НЕ.Напротив,сожалувам такви рикверц "фраери".
Да ќе речат некои помлади девојки, кои сакаат да се во центар пажња покрај некој лош дечко, на кој не смееш да го погледниш `наопаку`, а не дај боже да го потурниш во гужва. Кои сакаат да одат забацано по пат, пцујат, пушат цигари и се носат расфрлано, немаат речник, мора се да е по нивно.....мислиш газди се на градот... Е, сега дека има нешто маженствено во нив, има. Па и машко да е така мирно, скромно како девојче не го личи. Сакам мирни, добри машки, кои почитуваат бон-тон, се културни. Ама, да се истакнуваат дека се машки. Да не се како Спојлер педери . Не знам како да објаснам.
Конечно мене да ми се допадне дечко за кој слободно можам да кажам дека би спаѓал во категорија добри момци. Од прва до последна минута покрај него третирана како принцеза. Затоа, со лошите момци завршив јас. Сега знам што сакам... само добри момци. :up:
Паметен избор ,тоа значи дека созреваш не си клинка што трча по неиживени дечки што гледаат рамбо филмови и мислат дека така е и во реалноста.
И до денес мислев дека сум, ама не бев зрела, и во памет ми беше најдрскиот дечко и ме јадеше зашто е таков, и предизвик, глупости... Денес откако ми се оствари уште една желба, го сватив и ова. Каков е овој четврток, имам многу причини за славење.
И треба да си прославиш со друштво,или со твојот сакан во интимна атмосфера,па вино,романтики итн,да не зборам јас многу ти си знаеш како ти е најдобро.Живели :up:
Da! Sekogas pagjam na niv! Neznam zosto.. a site onie dobrite koi me sakale, se SOVRSENI! Ednostavno..toa e.. vkus..<3
Нема граница,или сакаш бедбој или не,стварно и вие незнаете што сакате идете со лоши момци за потоа да ги превоспитате во добри,богда чува сте.
Вечити баксуз кога барам лошо добивам добро и обратно а последново е баш по мерка лош кога треба добар по некад хахахах
Definitivno DA.Bratuchetka mi bese u vrska so bad boy,i onaka on se tepashe celo vreme,u stanica pa use komita mh mh meraci ali ona nekako go smiri od koa bea u vrska on ne se tepashe tollku,ednostavno se posveti na nea a fraerchishte golemo bese,imase t.s use ima dosta drugari ubav e se toa i drugarive go zezaa neso lele edno zensko te smeni ova ona,a bratuchetka mi prvite meseci neznam ni ja kako istrpuvashe celo vreme problemi ama posle se,se smeni ona e mnogu dobra,finichka ii edna whore im raspira vrska tipkata go merkala i go nachekala koa bil pijan i bratuchetk ami nemozese da prejde preku toa i se razdelija mada on use koa kje se nachuka na nea i se javuva,ja moli ama ete inat od chovek ne i NE.
Ауууф бад бојс ми се слаба точка. Јас сум со еден бед бои и онака постојано се тепа, а што е најубо сите трчаат по него а тој по мене хиххихихихихихи многу си го сакааам. Многу ми е згоден а има и стомачнии, оној пат во кошарката се пресоблекуваше и јас влегувам да си земам топка и останав вака хахахахаха <3 Секако тие се најфраери и сите момци се плашат од нив. Еден ми се пушташе во школо и овој кога го фати и го изнатепа убаво сега овој се плаши да ме погледне.