Bad Boys, хмм... абе арни се за на некое време,ама не и за долго време да се забавуваш со такви,и самото име си кажува се за нив,ако се лоши со сите лоши се и со тебе,колку и да ги сакаш еден ден ќе ти дојдат преку глава нивната прекумерна ароганција,темперамент,нервоза и сите други симптоми што ги имаат Лошите момци а за да се остане со таков треба да не се почитуваш самата,или да имаш коњски живци да ги трпиш.не е лесно не е
Баш како шо кажа на по4еток ќе ти биде интересно со нив ова она ќе има се нешо дешавки Али после...а и ако се заљубиш уште поубавоо ќе те заебе на сред пат.Ако сакаш авантури4ка тука се ЛОШИТЕ МОМЦИ,а ако сакаш долга врска стабилна романти4на ит итн тогаш не се врти по нив
ok. Za zabava se idealni..... ama za seriozno , definitivno NE ! a za da mozeme da najdeme nekoj idealen za seriozna vrska , treba dobro da se pazi so kolku loshi momci si se fatila , zaso ne se bas na dobra reputacija *barem taka bi gi gledal „idniot soprug“
И да и не, во тинејџерските години тие се главна тема кај девојките, замислете со мотор ќе збрчи јака фаца у град јао види го и тој со шмекерски поглед ово оно, но со текот на времето како пораснуваш стануваш возрасна и сфаќаш дека "фраерот" во градот е всушност човекот кој што ги има симптомите на сељак.
Bad boyss bad boys whataya gonna do... whataya gonna do when they come for you? Обожавам лоши момци. Мене никогаш не се ме привлекувале оние мирните, срамежливи...
Бед бој ти е класичен сељак. Рамбовка, златен ланец со крст до грудите, бицепс поголем од него, став ко на вратар пред дискотека. Ќе испие едно пиво и ќе се истипа со некој ни крив ни дужен, и после он е као бед бој. Или не дај боже некој цурата да му ја погледне попреку, одма му мава флаша од глава. Тоа ти се лошите момци у Скопје...
лоши момци = незрели момци. Као демек помажи се од овие другите? ..no fuckin way. Можеби ми беа филм крајот на основно кон почетокот на средно ама кога ке се изгориш еднаш од нив сфаќаш дека не е тоа тоа. Good guys all the way!
И јас не сакав лоши момци , им спуштав муабети и тд . Но ,еден мн мн ми се добадна и идевме одредени време . Потоа се фатив со еден ај да казам гоод бој хаха ...на почеток бев воодушевеена ,секој ден со нешто ке ме изненадеше, ке ме насмееше.но тоа лигавење ко да е женско почна да ме нарвира како педери ми се веќе такви момци . И сега пак ме привлекуваат лошите момци бидејќи тиа навистина знаат да те запалат на некој начин ,а овие ми се замутавени некако нз хахаха
Сосема се сложувам со тебе. Иначе во реалноста тие што глумат дека се ложи момци всушнсот имаат срце кикиритка, п... се у душа, не дај Боже некој да им се закани незнаат кој пат да го фатат за да избегаат, не избањати се , сидосани, сифилосани, хепатитосани... гадови.... тие се кријат само зад маските на BAD BOY а всушност се . А незнам со девојчињава што се случува - сакале вакви момци!!! ццц сега се сетив изгледа сакаат до крајот на животот да јадат тупаници и клоци по телото и на 80 години да го начекаат типот како во спалната нивна танцува на некоја педерска песна облече во педерски алишта. Ова е жива вистина сите тие што се прават лоши, се кријат зад оваа маска за да не ги открие околината дека се хомо. Да му свикаш малку ќе рика како магаре и МАМОООООО Кај тргнал светов? Сакале вакви машки убичу се