Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лоши момци! Да/не?

Дискусија во 'Сингл' започната од Yeeah, 8 август 2012.

1. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Не знам јас што подразбирате под ова лоши момци.Какви се тие?
    Мене ме асоцира на мртов ладен дечко,кој не сака да има обврски,си кулира и баш го боли к*р за се.
    Потоа да е вмешан во некои нелегални работи и сл.
    Јас лично таквите не ги поднесувам и не би имала ништо со некој таков.
    Тие таквите летаат во облаци и се замислуваат демек којзнае што се,а уствари ништо не значат.
    Подалеку од таквите. :!:

На Lovely93 и sweet-star им се допаѓа ова.
  2. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Хахаха па добро кој не паѓа.
    Женско ко женско.

4. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Не, никогаш не ме привлекувале и нема да ме привлекуваат! Дури им се чудам на некои другарки што се "палат" на такви, кај мене скроз спротивен ефект предизвикуваат. :D

5. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Јас сум ПРОТИВ лошите момци, бидејќи тие се премногу агресивни и за најмала ситница би се степале со секој, под лоши момци подразбирам момци кои што се занимаваат со нешто криминално, кои незнаат што значи семејство и како треба да се грижат за семејството. Не гледам што би ме привлекувало кај нив, зарем тоа што за се и сешто би се степале со некого, па недај боже зарем да трпам и физичко и психичко малтретирање секој божји ден. ПОДАЛЕКУ ОД ТАКВИТЕ ЛОШИ МОМЦИ КОИ НЕ ВРЕДАТ ЗА НИШТО. :!:

На sweet-star, vitomir и Lovely93 им се допаѓа ова.
  6. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Дааа :inlove:
    Ама сепак тие не се за некоја сериозна врска

7. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Јас сум ко магнет за лоши момци,се такви ме привлекуваат.Поинтересни се, повозбудливо е да си покрај нив,ама чисто за авантура од еден месец,два.После тоа настануваат кавги и разни проблеми и џабе ти е се.
    Инаку во право сте дека всушност се слабаци со длабоки психолошки проблеми,ама ајде де,мора да има и такви :D

8. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    НЕ! Ни сакам, ни ме привлекуваат, ни јас ги привлекувам.
    чиста работа :)

9. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Не дефинитивно...штета што обично тие се оние најубавите хаха...

10. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Не :D јас сакам да сум лошата 8)

На sungod му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Јас за нова година сакам дедо мраз да ми го даде списокот на лошите девојки, :lol: на оние сто нема да добијат подарок 8)

Е после, ;) ќе ве барам по форумов :geek:

На LaraSolare му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ElfLuna

ElfLuna Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Кога бев во моите тинејџерски години ДА, дури имав и таков дечко :D Но со оглед на моето искуство, сега би рекла дефинитивно НЕ :D

13. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    40
    Сакав лоши момци ...али сеа не :rock: :worried:

На Princess.12 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Никогаш не сум сакала лоши момци од причина што немам ништо заедничко со тој тип на личности. Компатибилноста за некој да ме привлече треба да биде приближно еднаква на моите позитивни и негативни особини.

15. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Не се нашол таков што може да биде полош од мене 8)

Шала на страна , доволно сум зрела за да ценам кога некој има фини манири, понашање и ме цени. Во тинејџерските години може ми се допаѓале момци со изразен моторџиски рок стил ама се испоставило дека немаат толку лоша душа како што стереотипите ни полнат глава.Независно од стилот на облекување , може да се каже дека сум имала по некој , ама во никој случај неговиот бед бој стил на понашање немал многу простор да го споделува кога е со мене :) Таква сум си , премногу се ценам себе си и никогаш не сум дозволила некој да си поигра со мене.На краток рок не ми пречеле,па не сум ништо подобра кога сум со некој за неозбилно , нормално дека се ставам себеси на прво место , нормално дека не сум слаба на дечкото , нормално дека сум возбудлива и сакам нови работи(читај не значи дека ќе сум само со него) и многу нормално нема да ми е многу гајле што му се случува во животот, е за сериозна врска друга приказна, спротивна од оваа :D

16. unamiedelabc

unamiedelabc Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    8
    Привлечни се, но не би се фатила со некој таков. Ми треба стабилност во врската и не можам да живеем во страв дека "лошото момче" ќе почне да се однесува лошо кон мене, посебно ако има голем темперамент.

17. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    2.079
    Зависи како ги сфаќате овие „лошите момци“. Тоа може да бидат некои со такво арогантно понашање, насилни, со кои адреналиност пулсира.. а да имаат изглед на типични мирни фини и повлечени машки.
    И сега овие другите кои имаат некој таков rock n roll стил, па возат мотори, брзи коли.. дуват џоинт.. а пример понашањето спрема девојка да му е сосема на место.
    Затоа ова е дискутабилно прашање. Зависи кој во каква ситуација се нашол.
    Јас сум имала искуство со еден од овие вторите, дечко во фазон bаd boy.. со таков стил но карактерот му беше друга приказна. Никогаш од негова уста немав слушнато нешто погрдно, непочитување или навреда.
    Знаеше да се грижи за секој детал, да ме почитува и вреднува онаква каква што сум.. спротивна од него.
    Значи муабетот ми е не значи ако некој се облекува, живее и изгледа така дека по карактер и однесување е насилник, тепач, злонамерен или што уште не.
    Не знам вие како ги сфаќате но јас немам ништо против.
    Повеќе би се плашела од некој како првите, кој изгледа сосема прибрано.. што се вели мамина маза, што глуми дека е на ниво и има интелегенција а понашањето му е подолу од го*но се извинувам..
    И да, искрено да кажам.. ме привлекуваат такви машки со таков стил.. rock n roll.. што живеат таков бурен живот.. Но не значи дека се сите со лош карактер. Ете до сега стално сум потрефила некои кои имале одлично понашање и почитување спрема мене.
    Така да тоа што изгледаат така му е само плус, девојките сакаат некој кој при прва појава има таков изглед кој зрачи со машкост, а не како сега некои шо шетаат депилирани со цветни стајлинзи да не знаеш што пол е. :emo:

18. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    никако лоши момци :D

19. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Со 45 години,седиш на женски форум и го пишуваш ова? :^) Сигурно имаш 45?Мене ова ми личи на некој забеган тинејџер!

ПС.Лоши момци и да,ама повеќе сум за НЕ! ;)

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.747
    така-така :D