Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лоши момци! Да/не?

Дискусија во 'Сингл' започната од Yeeah, 8 август 2012.

1. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Зошто секогаш кога ке се рече лош дечко, одма помислувате на некој сељак со тапија. По ова ти што го изнапиша во која група на овие двајца се ставаш ти ?

На omg92 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Не е мое напишано, затоа и пишав на крај Creddits to Sussaro. Инаку не се нервирај одма, ама што е така така е, НЕКОИ женски не ја знаат разликата од бед бој и сељачиште.

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  3. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Hаха не се изнервирав, а тие НEKOJ женски нека се задоволуваат со оние сељачишта. A ние преостанатите ке си ги бараме оние карактерно и џентлменски лоши момци ;)

4. exoticgirl

exoticgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    268
    Оваа споредба на лоши момци и сељак е глупава и смешна,малце без врска,на пр. мене ниту едно од тие наведени споредби не ме потсеќа на лоши момци,тие се сосема друга сорта,стварно незнам од каде дојде таа идеја да се споредат со сељаци модерни не ти знам какви.

5. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Така изгледаше :rofl:

Жалното е што како што пишав погоре... НЕКОИ женски мислат дека оние се тие бед бојс...

На exoticgirl и natemila им се допаѓа ова.
  6. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    НЕ, за лоши момци. Сум имала таков и верувајте не ви треба. Животот може само пекол да ви го направат. Се што е слатко е кратко.

7. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    А двете во едно? Мислам женскиве повеќе идат, некој што иде во пакет.

8. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Не |( . Ме нервираат ваквите фраери што фрчат со моторите, што пушат и пијат, што немаат култура, што ги исмеваат помирните и се караат со наставниците. Ама уште повеќе ме нервираат девојчињата што трчаат и вени сечат по нив, што ставаат статуси колку се јаки и колку ги саакат таквите и си мислат дека ќе ги променат.Само во филмовите можат да ги променат, а за во вистински живот нека продолжат да си фантазираат. :P

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  9. exoticgirl

exoticgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    268
    Па да ти кажам може,но само ако се има интерес трпение за да се промени,од двете страни. ;)

10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Па како беше она

Ако си добро момче ќе имаш 1 девојка
    ако си лошо ќе имаш повеќе :lol:

11. IvanovskaM

IvanovskaM Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    245
    А зошто би, кога сигурно има некој што ти одговара многу повеќе таков каков што си е. Why wasting the time?

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Па нели таквите се позабавно, поинтересни?

13. IvanovskaM

IvanovskaM Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    245
    Што знам, мене поинтересно ми е кога некој ми покажува внимание и љубов и кога не ме малтретира дека треба да се сменам ако го сакам. Наспроти тоа, не ја гледам забавата во тоа да си игра игрици од типот на маче ќе ти се јавам па го нема две недели, да ме вара и лаже за свашта, да ми се прави мачо мен, а има куре од 8 цм.

14. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    А ако има 18? :rofl: :rofl: :rofl:

На IvanovskaM и Yipman2 им се допаѓа ова.
  15. IvanovskaM

IvanovskaM Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    245
    Хахаха, е добар си морам да ти признаам :D
    Па добро, секоја чест на исклучоците :wasntme:
    Се шалам :D Абе види тогаш ќе биде барем една позитивна ствар, најверојатно добро сексуално искуство, мада не мора да значи... не е се во големината нели? (кхм) Ама пак, ако џвака чачкалица, ми раскажува за тепачки и кој грб стои позади него, дека се знае со Мијалков и дека има пички у секое време затоа што е лошо момче... Тогаш најверојатно ќе му го видам курето само додека драпа муда у сред кафич.

16. AnaKlarc

AnaKlarc Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2014
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    156
    Не дека ме привлекуваат лоши.... Усвари незнам сакам кога момчето е набиено знаат да кажат НЕ а сепак да ги исполнуваат желбите на својата сакана ама тоа да го прават со стил. Можда некад сакам кога ќе ми подари цвеќе или кога ќе покажи љубомора и слично но кај овие што викаат добрите ама оние кои трчаат по тебе не ти даваат да дишеш или пак ти даваат целосна слобода само биди покрај нив. Колку што се знам ние женските сакаме да ризикуваме не сакаме кога тој уште првата вечер сме се смувале а веќе ја планира венчавката и во кој хотел ќе бидеме на меден месец......Сакаме да мечтаеме да некад ни одговара но ти ако ни бидеш потрчко со што ќе се занимавам јас... Готово мој си крај. Жените се исто како лошите момци кога ќе видат дека си се фанал во мрежата или те докрајчуваат или одат во потрага по нешто ново....... :) Поззз :*

17. Mrs.Wallace

Mrs.Wallace Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    9
    Попривлечни се лошите момци зашто се подобра забава, мажествени се и непредвидливи па не можеме да знаеме дали ги интересираме а нели тоа што потешко се добива е послатко.

Ме привлекуваат, да, но останува само на тоа. Во никој случај не би сакала таков крај мене во животот.Искусив еднаш врска со еден таков bad boy, ужасно ме палеше, но позади тоа се криеше крајно несигурна и љубоморна особа. Арогантни се и уште повеќе самоуверени, според мене во сите лоши момци се кријат некои психолошки проблеми.

18. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Можеби ми биле интересни на 15 години, веќе не. Не сакам да бидам со некој што не ме цени и почитува.

19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.584
    Што е дефиницијата на лошо момче? На тинејџерски години, можда некој што уште нема положено за кола а те развозава низ град 100 на саат, што пуши, пие, се дрогира, се однесува дрско со девојката спроти него? Или влегува често во тепачки, а е као заштитнички настроен кон девојка му?

Јас лично сакам авантури со некој момак. Авантури во смисол, секогаш да имаме добар провод, да можеме да одиме секаде заедно, да правиме и да зборуваме околу се, да пиеме/пушиме заедно. И се тоа топ. Ама најпрво барам сигурност, доверба, љубов и постојаност. Колку и да ми годи тоа што тој е непредвидлив, на крајот сфаќам дека мразам неодговорност и непостојаност.
    Моментално рано ми е да размислувам за во иднина, но лош момак од типот што сериозно ќе заглави со дроги, насилство, кражби.. со таков не можеш да изградиш врска.

Конкретно за мојава ситуација, сметам дека зад таа агресија и конзумирање супстанци, се крие некоја подлабока психолошка причина. И уствари е добро момче, што тргнало по лош пат, ама дури се знаат границите добро е.

А дека ќе го промените, тоа мноогу тешко, он може стварно да ве сака ама или ќе си остане таков или ќе ве повлече и вас со него. Ако е уште тинејџер, можно е да се пубертетски бубачки па да му помине кога ќе созрее, ама некои вечито си остануваат такви. :)

И уште нешто. Бед бојс може да има од секакви профили, не мора да значи дека тој што има флаша и сепаре секој петок во Привилеџ е таков или дека некој рокер не може да биде. Тип на карактер едноставно.

На buba4e89 и Jovananana им се допаѓа ова.
  20. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.798
    Лошите момци се добри за забава, но не и за врска.