od vchera mislam.. inaku i jas ja gledav mnogu se smeev interesna mi bese ke ja gledam koga ke sum prva smena
ќе те поправам kitty.lover Сега се снима 7 мата сезона од серијата така да има повеќе од две сезони. Што се однесува до тоа дали ја гледам, порано ги гледав на тв, ги даваа некој од сериите, но верувале или не последниве 2 месеци пред спиење само тоа правиме 1до 2 епизоди гледаме од интернет и тоа по ред ги фативме од прва па т.н. добро смеење пред спиење. Изет е цар
Канал 5 сега почнаа да емитуваат од таму од каде што ја прекинаа на А1, ако не се лажам ова сега е 3тата сезона и се надевам дека редовно ќе ги даваат и наредните сезони.
Ако не можете да ги гледате у 5 саат, ги има у 12ипол вајда е реприза незнам. Оваа со Буба кога демек е трудна животот ми го продолжи Инаку моментално ја даваат 6та сезона, 142 епизода еве ги на нивниот сајт сите епизоди се постирани, свака им част. http://ludzbunjennormalan.us/ Изет ми е убедливо најсмешен, се умирам од смеење. Јас до кај 130 ги имам гледно понатака не, што се нема да им се исподеси
Драги Феминки ако сакате серија која ќе ве насмее до солзи, оваа е вистинската Мислам дека сеуште ја даваат на канал5 во сабота и недела
Омилени ми се! Малку се разочарав кога другарка ми кажа дека серијата ќе завршела така што ќе имале авионска несреќа и ќе погинеле.. Се надевам дека греши, или погрешно сфатила
Не не,они ќе треба да патуваат со авионот кој ќе има несреќа,но нема да се качат. Ќе бидат среќните тројца кои останале живи,т.е не се ни качиле во авионот.
Мноооогу ја сакам серијава..посебно Изет го обожаваам.Човекот е закон. Нон-стоп ги гледам епизодите и никако да ми станат досадни, дури се повеќе ми стануваат смешни и интересни. Големо браво за серијава