Најомилена серија на сите времења. А, Изет, ех ех, Изет, него посебно го љубам. Spoiler Мала шала. Многу ми се јаки реакциите и фаците кои ги прави.
Серијата е закон...хахаха посебно ме смеат глупостите на Изет и Чомбе Леле Чомбе тој е легенда хахах...шо вели Изет:епска будала
Прав хумор! Не знам кого да издвојам посебно од легендите али Чомбе ми е некако у срце хахаахха Пред некој ден скиснав на youTube гледајќи ги онака маратоонски...вредеше!
Овие би можела да ги гледам пак и пак и пак и да не ми здосадат. Омилена епизода ми е онаа со златната рипка, а Изет ми е омилен лик, сунце ти калаисано!
I oni mortal kombajn covece..Mortal kombat se zove tata, ne kombajn.. Nema veze, znao sam da je neka masina Им нема рамни
Серијава е легендарна, сите се добро неможам посебно никого да издвојам. 10000 пати да ја гледам не ми здосадува
Изет на Чомбе:Па нормално да си ти коњ,кад се дружиш са два моји коња дома! (нз дали правилно го напишав) Човече...Мустафа Надаревиќ(Изет) ти симнувам капа Изет на рипката во аквариумот:Ма шта буљаш у мени,краво једна!
хаха најсмешна и најјинтересна серијаа , сега незз дали ја даваат ама знам дека коа ја глеав се киневв од смеењее
Закон е! Ја гледаме на тв ја даваат сега, но сакам да ги симнам сите и да ги гледам од почеток.Знае ли некоја линк?