Ех, колку многу ги гледав. Секоја епизода ја имам гледано по неколку пати и сега пак да ги гледам, пак ќе се смеам. Штета што серијата заврши, навистина беше една од подобрите и хумористични серии. Омилен лик секако ми беше Изет.
ова е единствената серија на која сум плачела од смеење секоја епизода ја имам изгледано по неколку пати и пак да ја гледам ќе се смеам како првиот пат
Aбе јас не сум приметила или никој ја нема спомнато Ајна, алијас Фарук, ти знаш да сам ја луда кад полудим. Ајна ми е омилен лик. Ajna: "To je taktika! Ku**etine imaju svoju taktiku. One se lipo tako obuku a onda tebe smantaju jer ti morash mislit shta je ispod. A ne ovako poshteno, iskreno kaa ja." (01:19 - )
http://www.pregledaj.net/ludzbunjennormalan-2014-8-nova-sezona-epizoda-01_5bb2d4301.html новата сезона на луд збунет нормален
Зар не рекоа дека завршиле со снимањата, од каде сега нова сезона. Премногу се израдував, веќе ја изгледав првата епизода, сега чекам да се наполни втората. Алал нека му е на тој што го пишува сценариото.
Не успеав да ги фатам сите епизоди од новата сезона, ама ќе ги најдам и сигурно ќе ги репризираат! Spoiler А што мислите за комбинацијата Фарук - Марија??? И не видов како Дамир и Барбара се смирија, може да каже некој?
Оваа серија ме потсеќа на една многу постара серија на Телма ја даваат мислам,Fools and horses,на Телма е преведена како Сплетки
За тие што не знаат, ги има речиси сите епизоди од LZN на yt, како и од најновата 11 сезона. Омилени ми се, го обожавам балканскиот хумор мноогу повеќе од американскиот. Пред неколку години Дамир ми беше симпатија, а сега откако се ишиша Фарук некако ептен ми е привлечен, така збунето и слатко изгубен во свемирот.. Омилени ми се со Сенчи, и со она неговото: "Сплет мултиглупих околности".
Најјака серија од сите! Посебно Изет, Рефко и Чомбе беа многу јаки. Ама ни Фарук не беше за фрлање. И Ајна исто така беше многу интересна. Ама првите тројца беа најзабегани.
Jas sekojnevno sı gı gledam, sı ımam nıven kanal ı 24h ıma nıvnı epızodı. Durı ı decava gı sakaat ı ım se smeat