Захра: Многу е возбудливо Indeed Туку онаа како ќе ја води фирмата, мисли холдингот е играчка. За деловен состанок се облекла како за новогодишна програма Ама блазе си и, колку среќа е потребна за се тоа да се наследи, и мене ми светнаа очите.
Од цел филм, единствен позитивен лик остана Бахар, а неутрален золвата на Захра. Другите сите негативни...
Мене најнереално од се ми е тоа што Назим се уште ја сака Нехир. Брат му близнак ќе бил тоа, така пишуваа поназад. Нехир почна да ме нервира повеќе од Тарик, Захра и Ибрахим заедно. Цело време маска и било тоа дека е добра и мила.
Дури ни Бахар не е позитивен лик, иако така изгледаше. Не е искрена со Назим. Таа го намести, така што и да ја откачи ќе биде сосема ок, само чќе ја зезне како таа него. Нехир па сакала иднина за своето дете, затоа со пријателот на Хакан се омажила. Која гнаса. Немало ли друг маж освен тој Хакан. Не бе си сака пари, лагоден живот на туѓ грб и бара изговор за она што го прави.
Мене Бахар и порано кога глумела некако ми е ко антипатична, онака не знаеш ни што ти мисли. А брат и спрема нејзе цвеќе, оваа машала.
Канал 5 ги избуричкале овој пат репризните термини. До вчера, репризата почнуваше околу 1:15, ноќва заврши пред 1:30, па почна серијата која инаку ја репризираа пред Лузни. Ако, само така нека продолжат, единствено ќе изгубат гледачи, почнувајќи од мене. Неам друга работа, ќе се прилагодувам на нивната програмска шема што ја менуваат секој месец. Мало морген.
Девојки, дали даваа епизода од филмов, вчера во редовен термин? И да не знаете денес дали ќе има реприза?
Искрено жал ми е за Бахар, ни крива ни должна си псти девојката, а тоа што нсправи лоши работи ја натера суровиот живот.
И јас сум на исто мислење. Ама и покрај тоа што некои не ја сакаат поради односот со снаа и', за мене е жена за пофалба, вистинска јака жена! Реализирана во животот, паметна, штета само што е вљубена во идиотон! После Хети Кинг од Патот за Авонли, немам начекано попозитивен и појак женски карактер. Само поради неа го гледам филмот, посебно откако умре Мерием.