Мерјем ја виткаат во тепик, па ја ставаат во фрижидер, па ја носат во автомобил. Добро, па нели самите актери кажаа дека Мерјем веќе две недели е мртва, дека смрди нели правеа гримаси, и сега ја возат во автомобил. Колку нелогичности.
Нехир е никаква жена. Тоа нивното не е љубов, тоа е болна опсесија. Ако го сакаш некој нема така психопатски да лажеш.
Лаже за да го разведе. Најде и лажен доктор за таа цел. Девојката која се појави кај Бахар има нечесна цел, ама ќе видиме што е со неа. Сакаше да и дрпне пари од паричникот на Бахар, ама се премисли.
Serijata pocna so poinakva prikazna.i naednas i luznata ja snema i nazim bogat i drn drn drn.kako da otide vo drug pravec filmov.ali sekako interesno e
Како умре мајка и на Бахар? Инаку, и мене Бахар ми се допаѓа како лик. Серијава барем не е досадна, со време се навикнав на сите ликови.
Филмов нема врска со почетокот, на браната. Како сосема друг филм да е сега. Баш убав почеток имаше, интересен, нешто ново. Сега е како и секоја класична турска серија. Ликот на Нехир не заслужува главна улога по се што направи. Назим наивен како дете мало. Подобро Бахар да беше главна улога. Екипата убива луѓе, закопува, ги чува дома и баш за ништо не се откриени. Се на се, се разочарав од филмов.
Што ќе се случи со телото на Мерием, ќе го закопаат ли некогаш жити се, како го влечкаат веќе нема смисла.