Даа. Бидејќи како велат на почетокот сите се добри но на крајот го покажуваат вистинското лице. Оф топик малку ама твоето напишано ме подсети на ова.
Би требало утре после 16ч.обично така даваа репризи од други серии, а ништо чудно и вечер после 24ч. да има
Не ми се допаѓа, но е заразна серија. Поточно ликовите не ми се допаѓаат, а актерите не ми привлекуваат посебно внимание. Девојката е стварно недоквакана. Што ако има лузна рандом човек кој го запознала, така ли се реагира.... Плавион петел цел театар приреди зашто се исплаши од работа , бруки.
Мене ми се допаѓа серијава, како за прва епизода ме заинтересира. Почнаа турскиве серии да ми се напредни, не е веќе како она порано го сакам ме сака се скаравме па смиривме Девојкава е убавица, мада јас не ги гледам ликовите никогаш по убавина, повеќе се соживувам со приказната и со секој лик посебно. Ми се допаѓа што така почнаа со допишување, и она чувство дека некого не познаваш а ти е убаво пишувањето со него. Убав почеток на љубовна приказна Се надевам ќе ми задржи внимание до крај.
Да ти шепнам мојава љубовна приказна почна така и еве уште трае(сега во брак) така да постои и вакво нешто во реалноста
Ее баш ми е мило И јас така почнав со еден тип али не заврши славно,али ајде барем пријтели останавме. Се извинуваме за оф топикот
Таа не е детектив , туку член на злосторничка група. Прелажува глупави мажи и краде пари од нив кои ги делат со пријателите. Актеркава на реклама ми се виде поубава, ама нема некое препознатливо лице, само е добро нашминкана.