Абе од каде овај Тарик толку женски демек фраер, а потсеќа на некоја тетка ко ќе му се расипи фризурчето.
Жената на Назим е одвратна. Манипулира. Тарик е од интерес, лажго, а Захра па опседната да бега со него, па со Ибрахим. Одвратна е и таа. Само не знам кој ги зеза со писмата.
“Захриштето“ Ајде па сега, Нехир личела на жена му на тој Хакан Барем слична глумица да нашле, а не истата. Серијава почнува да ме потсетува на онаа, Една е мајка, интересна ама на крај си викаш, безвезе потрошено време. Назим е добар, но некако наивен, жените ги носи кај некој мафијаш.
Глупости! Зошто ли ја загледав.... Сега уште повеќе ми недостига Браќата....другово све срање остана на канал 5....
Кој му се јавува на Тарик? Како ќе се спаси Назим од затвор? Зошто тој Хакан е заинтересиран за Нехир?
Затоа што Нехир многу личи на жена му која е почината. Си мислам со оглед на тоа дека Нехир е од дом да не испадне на крај дека неговата жена и е сестра близначка. За Тарик сакав и јас да прашам никако не ми е јасно. Прво мислев Ибрахим си игра со него ама лик како Ибрахим би ги зел парите не би оставил да изгорат.
А зошто сестрата на Хакан се согласи да ја прикрива вистината дека Назим е невин, како Хакан ја натера? Една епизода имам испуштено.
Не ја прикри вистината. Хакан и рече дека може да докаже дека е невин Назим. И потоа Хакан се јави некому и му кажа дека сестра му не е вклучена повеќе во ова ама да направат се за да остане во затвор. Сега со париве е скроз јасно дека Ибрахим е тој. Па и многу логично кога никој друг не знаеше дека Тарик и Зехра биле заедно, вечерта кога Халил дозна Ибрахим беше таму. Добро го изведе ова со париве, браво, генијален план.
Ова со случајов со Хакан се веки рани куче да те лае. Назим му го спасил животот а овој сега гроб му копа.
Самата серија стана просечна а и глумците некако не ми привлекуваат внимание, освен Захра и нејзините фикс-идеи.
И во оваа серија еден лик нема асален. А Нехир па мораше баш за овој Хакан да се омажи, стар е за неа. Таа само парите ги гледа.