Здраво, имам изгореници од восок (неколку) и еве тенот ми е поприлично темен, и се гледаат кругови (лузни) буквално многу посветла нијанса. Дали некој имал сличен проблем и со што се мачкал?
Јас ова го користам и колку што знам го нема кај нас. Ако си во можност, од Србија или Косово да го купиш.
Сум задоволна, многу малку ми се познава сега лузната, а не беше малечка. Инаку користев и контратубекс, меѓутоа не ми помогна многу. Ако не можеш да го набавиш тој што ти го посочив, пробај со контратубекс прво, па види како ќе делува.
Од вадење ленти со восок на подбрадок и надусници местото ми е потемното, како темен круг е, има ли шанси да го избелам и како
Секогаш кога се чупам меѓу веѓи ми се појавува мала бубуљичка, си реков нема да стискам ама сеа се фатив и си напраив големо црвено дупче. Имам прослава за некој ден и нејќам да имам раничка во највпечатливиот дел од лицето. Што да ставам за побрзо да заздрави?
Пред 3 месеци ми озгоре малото со кафе и остана флека ве молам кажете некоја маст крема за флеки од ваше лично искуство малото има 1 гоф и 9 мес
Vidi prashaj onie shto pravat mast doma , tie pomagat za fleki 100% , jas kako malecka isto se imav izgoreno i tuka kaj nas pravat mast za izgorenici crna e i gi zatvora flekite ,
Камагел е решението. Побарај во аптека,интензивно мачкање нонстоп и да не се изложува на сонце. Со тек на време ќе исчезне.